Therapie Crystal Clear – en liten boks med fokus

Inneholder sponsede produkter // Pureskin.no Ambassadør
 – Therapie Crystal Clear Smelling Salts –

Therapie har blitt et av favorittmerkene mine hos Pureskin.no. Produktene er utviklet av den kjente aromaterapeuten Michelle Roques-O’Neils. hennes kropps- og velværeprodukter baserer seg på aromaterapeutiske ingredienser og ulike urter. Ofte synes jeg slike type brands kan bli litt vel alternative, men Therapie er bare behagelig og deilig. Veldig greie produkter å håndtere for en som er helt nybegynner og har lite kunnskap om aromaterapi. Jeg setter utrolig stor pris på at duftene hun har satt sammen er veldig behagelige. Veldig ofte er slike type produkter litt overveldende og ensartet. Duftene til Therapie virker på den ene siden litt mer komplekse, men samtidig også veldig sobre – så de passer også en litt mer sart nese.

Therapie Crystal Clear

Dette luktesaltet har jeg stående på bordet der jeg jobber – Therapie Crystal Clear Smelling Salts. Jeg jobber lange dager, ofte lange kvelder og har mange timer foran macen i løpet av en uke. Derfor prøver jeg også å legge litt ekstra effort i å skape et godt arbeidsmiljø rundt meg. Jeg har tidligere nevnt Aura sprayen fra Therapie som en favoritt, og det er den definitivt fortsatt! Men nå har også denne krukken med luktesalt sneket seg inn på jobbdesken min. En deilig krukke som avgir en behagelig duft som gir økt fokus og konsentrasjon når du måtte trenge det. Og det trengs fra tid til annen!

Therapie Crystal Clear

Photos: ladybird

Når effekten begynner å avta så drypper man bare på noen få dråper fra den medfølgende flasken og rister litt forsiktig på esken, og lar duften bre seg. Anbefales! Du finner denne, og andre produkter fra Therapie hos Pureskin.no!

2 thoughts on “Therapie Crystal Clear – en liten boks med fokus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *