OM MEG

Bloggen «Ladybirds Nest» ble startet i 2006, da bloggfenomenet fremdeles var ukjent for de fleste i Norge. Det begynte med at jeg hadde flust med inspirasjonsbilder liggende på macen min, men de ble kun liggende gjemt i mapper og derfor glemt. Så kom jeg over noen blogger og tenkte at det kunne være en fin måte å bruke alle disse bildene som inspirerte meg, og vips – så var Ladybirds Nest et faktum.

Siden den gang har bloggen vært et fristed der jeg kan dele ting som inspirerer meg med andre, og et sted der jeg med god samvittighet kan ha fokus på litt overflatiske temaer som mote, skjønnhet og interiør. Mitt eget lille magasin som det alltid skal være hyggelig å titte innom og som fylles med det som inspirerer meg. For meg er bloggen et sted der jeg kan fokusere på noen av mine interesser.

Og hvem er jenta bak bloggen? Jeg heter Randi og er ei livsglad jente som jobber med merkevarebygging, mote, markedsføring og retail. Jeg setter pris på de små tingene i hverdagen og liker å ta vare på øyeblikkene. Jeg elsker å lese glossy magasiner, jeg er en skikkelig produktjunkie, elsker å reise og oppleve og setter pris på denne bloggen som et girly fristed. Samtidig så velger jeg å holde en ganske lav profil i forhold til meg som privatperson på bloggen, jeg føler rett og slett at det ikke er så relevant. Litt personlig kan jeg tillate meg å være, men aldri særlig privat.

Når det gjelder innholdet på bloggen så styres det helt og holdent av meg selv. Det er viktig for meg å være åpen og troverdig ovenfor leserne mine. Jeg vet at jeg har en fantastisk leserskare, som har tillit til meg og som lar seg inspirere. Derfor vil jeg få presisere at mine meninger ikke lar seg kjøpe, du kan ikke betale meg for å skrive om noe jeg ikke ville brukt selv. Jeg skriver om produkter jeg selv liker og har testet.

Jeg tar i mot forespørsler i forhold til samarbeid og oppdrag. Den største delen av forespørslene jeg får, avslår jeg. Her på bloggen vil jeg kun poste innlegg og anbefalinger som jeg kan stå inne for, og som jeg som jeg kunne postet, uavhengig av om innlegget er betalt eller ikke. Jeg kommer ikke til å skrive om ditt produkt bare fordi jeg har fått det tilsendt. Ta kontakt med meg for å høre om et samarbeid er av interesse.

Ellers har jeg skrevet en del reportasjer og innlegg i magasiner, jeg har stylet photoshoot og utført foredrag og stylingoppdrag.

3 thoughts on “OM MEG

  • Anonym 3. september 2014 at 16:05

    DU har den beste bloggen av dem alle!

  • ladybird 4. mars 2014 at 11:21

    Missus259: Så hyggelig å høre! Det setter jeg stor pris på. Jeg vet jeg har veldig mange lesere som kansje er litt eldre enn det, så det er hyggelig å høre at noen av dere yngre jentene også følger med. Jeg håper jeg kan fortsette å inspirere og tilby litt dagdrømming nå og da! 🙂

  • Missus259 2. mars 2014 at 17:01

    Hei! Jeg har lest bloggen din av og på siden jeg var fjortis i 2007/8, så takk for en liten drømmeverden opp igjennom 🙂

Comments are closed.