What I’ve been doing

Det har vært litt stille her i det siste. Og grunnen er enkel – jeg har hatt masse spennende på gang. Fremover vil jeg nemlig tilbringe mye av tiden min her, siden jeg er et del av dette teamet. Tenk så gøy! <3

Men jeg gir nok lyd fra meg her fra tid til annen – følg gjerne med både her og der!

One thought on “What I’ve been doing

  • Reply Maiken 13. februar 2019 at 23:37

    Litt sen med å finne ut dette men AHHHH DET ER DETTE JEG HAR VENTET PÅ <333 Har lest din og Camillas blogg siden 2010 og elsker dere begge. Det at dere nå jobber på samme lag kan ikke bli annet enn majestetisk. Men håper du fortsetter litt på din egen blogg også – du er så inspirerende! Lykke til med alt, hilsen en som alltid kommer til å heie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.