Endelig fant jeg en diffuser!

Inneholder produktlenker // Pureyou.no Ambassadør

Tidlig i desember fant jeg denne, og siden da har jeg tenkt at denne må jeg dele med dere! Men tiden har løpt de siste månedene og det har tatt sin tid. Men her er den, min nesten nye diffuser. Og du vil aldri gjette hvor den er fra!

Jeg har sett etter en fin diffuser i noen år nå. Øverst på ønskelista står en fra Vitruvi, men de er ikke de enkleste å få fatt i her.

Og vet du hvor jeg fant den? På Clas Ohlson – hadde du gjettet det? Og den har faktisk fungert over all forventning. Jeg tror nesten jeg har brukt den daglig siden den kom i hus.

Og er du ute etter eteriske oljer til en diffuser? Da kan jeg virkelig anbefale NaturligOlie sine som de fører hos PureYou.no. Jeg kjøper også en del oljer på helsekost, men ofte så synes jeg ikke alle luktene der lukter slik jeg forventer. Da synes jeg NaturligOlie sine er friskere og renere i lukten – og akkurat slik jeg liker de! Et lite tips der altså.

One thought on “Endelig fant jeg en diffuser!

  • Reply Cathy 3. mars 2019 at 22:35

    Hei, nå ble jeg så glad. Den skal jeg kjøpe med engang i morgen. Takk for tips? luftfukter har jeg ønsket meg lenger:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.