Therapie «Restore Aura Spray» Roques O’Neil

Inneholder sponsede produkter // Pureskin.no Ambassadør
Therapie Restore Aura Spray – favoritt i veska

Som stolt ambassadør for Pureskin.no er jeg så heldig å teste ut produkter som jeg kanskje aldri hadde kommet over ellers. Et produkt som raskt har blitt en favoritt er Therapie sin «Restore Aura Spray». Det er en lett, deilig mist utviklet av en av verdens mest anerkjente aromaterapeuter Michelle Roques O’Neil.

Therapie Roques O'Neil - Ladybirds Nest

Sprayen inneholder en miks av ingredienser med aromaterapeutiske egenskaper. Den skal virke beroligende, samlende, rebalansere energiene og gi en følelse av følelsesmessig støtte når man trenger det. Den er ypperlig på dager der det er ekstra hektisk! Eller når man er på reise, når man har jet lag eller i krevende situasjoner. Selv synes jeg også den er deilig å ha stående ved Mac’en når jeg jobber. Et par spritz og man kan fortsette med skuldrene litt lavere og hodet mer samlet. Den har en mild og behagelig duft, og inneholder blant annet rose, spearmint, hvit salvie og sitron.

Therapie Michelle Roques O'Neil

Damen bak Therapie, arometerapeuten Michelle Roques-O’Neil, har over 30 års erfaring som aromaterapeut og har utviklet en rekke anerkjente produkter.

Vogue har faktisk kåret henne som en av verdens 10 beste aromaterapeuter!

Therapie Roques O'Neil - Ladybirds Nest

Photos: Ladybirds Nest

Jeg har for så vidt litt erfaring med aromaterapi gjennom bruken av eteriske oljer, men kjenner at dette er et felt jeg vil lære mer om. Jeg har alltid vært glad i deilige duftlys, duftoljer og digge kroppsprodukter – men har nok ofte latt nesen bestemme, og ikke selve effekten man kan oppnå. Produkter som baserer seg på aromaterapi er gjerne noe jeg skal ha mer fokus på fremover.

Jeg har brukt en del sprayer og mist de siste årene – men så langt er «Restore Aura Spray» fra Therapie en klar favoritt!

Les mer om Therapie, damen bak brandet og produktene hos Pureskin.no

2 thoughts on “Therapie «Restore Aura Spray» Roques O’Neil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *