Every home need some art!

Annonse // I samarbeid med Oslonowhere

Jeg elsker samtidskunst! Noe av det første jeg sjekker ut når jeg skal reise til en ny by, er gallerier og museum for moderne kunst. Jeg kan bruke timesvis av tid på gallerier, bare gå og titte og hente masse inspirasjon. Og jeg elsker kunst på veggene. Men det går litt tid mellom hver gang jeg finner noe som faktisk får lov til å komme opp på veggen. Med «Sophie» av Christopher Køltzow var det love at first sight.

Og det er ikke bare jeg som er blitt glad i bildet, mannen digger det også! Så det var null stress å la det få hedersplassen i stua.

Har du lyst på litt kunst på veggene hjemme? Sjekk ut Oslonowhere.com, en super online samling av kunstverk fra unge, norske kunstnere – både etablerte og up and coming. Jeg har også forelsket meg helt i bildene til Hanne Moe, og kjenner det står høyt på ønskelista nå! Og du, akkurat nå får du -15% på Oslonowhere.com med rabattkoden «LADYBIRD15», koden gjelder til og med 14.juni!

Go get some art!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *