Questbar i farta

Photos: ladybird
Etter å ha hørt om og lest om Questbars på utallige blogger og fra treningsglade folk så bestemte jeg meg for å teste ut en eske forrige gang jeg bestilte fra Iherb. Valget falt på Cashew&Coconut. Og det angrer jeg ikke et sekund på! Jeg er i utgangspunktet fan av å spise mest mulig sunn og næringsrik mat og få i meg det jeg trenger på den måten. Men nå og da rekker man ikke helt å få i seg nok mat i løpet av en hektisk dag og derfor synes jeg det er godt å ha noen alternativer for hånden. Disse proteinbarene er pakket med protein, lavkarbo og glutenfrie. Og ikke minst, de er gode! Supert å ha for hånden de dagene jeg drar rett fra jobb til trening og ikke har rukket å spise nok, eller rett etter trening for å få i meg litt proteiner og energi før jeg kommer meg hjem. Også er det jo ofte sånn at når blodsukkeret er på bånn, så er det lettere å ty til enkle og usunne valg – da er det godt å ha en slik bar i veska eller treningsbagen. 
Foreløpig har jeg bare testet denne smaksvarianten, men det finnes et drøss med andre smaker: Chocolate Brownie, Cookies&Cream, Chocolate Peanut Butter, Apple Pie og maaaange fler!
Jeg kjøper de på iherb, en side jeg stort sett bruker hver gang jeg skal handle supermat eller annen helsekost. Hvis du vil ha opptil $10 avslag på din første ordre så kan du bruke koden min, som er AKE836.

Publisert

i

,

av

Kommentarer

4 kommentarer til “Questbar i farta”

 1. ladybird avatar

  Heidi: det hadde jeg aldri tenkt på, men det må testes! Takk for tipset!

 2. ladybird avatar

  Kagina: det er den vanlige dumme 200,- grensa, så man bør jo holde seg under den for ikke å få en smell. jeg skrev et innlegg om Iherb shopping og tips angående toll og frakt for en liten stund tilbake, bare søk på iherb på bloggen så finner du det 🙂

 3. Anonym avatar
  Anonym

  Ha de noen sekunder i mikroen, tastes amazing:):)

  Heidi

 4. Kagina avatar
  Kagina

  Hvordan er det med toll og sånn på det? Sååå mange spennende smaker a 😀 takk for tips!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *