Clarins Golden Glow Booster – hvordan er den egentlig?

Photos: ladybird
Hver eneste sesong så dukker det gjerne opp noen nye produkter som hypes litt ekstra og som alle vil ha tak i. Et av sommerens produkter er Clarins sin Golden Glow Booster. Et selvbruningsprodukt der man bruker noen få dråper i sin vanlige dagkrem, og dermed skal få bygget opp en lekker brunfarge.
Jeg fikk først nyss på den på danske blogger og nettsider, og den er visstnok revet bort fra hyllene i Danmark forlengst. da jeg så at min lokale Kicks butikk hadde igjen en eske, så var valget enkelt. Den er min, og den skal testes!
Henger du med for å lese resultatet når jeg har fått testet ferdig?

Publisert

i

av

Kommentarer

4 kommentarer til “Clarins Golden Glow Booster – hvordan er den egentlig?”

 1. Silje avatar
  Silje

  Test i vei, gleder meg til å lese:)

 2. Anita avatar
  Anita

  Har n rpöve hjemme jeg har glemt bort, må lee etter den og teste 🙂

 3. ladybird avatar

  Da bør du kanskje vente til jeg har testet ferdig, så får du ihvertfall vite om jeg liker den 😉

 4. Anonym avatar
  Anonym

  Ja, jeg er spent! Vurderte å klikke den hjem her en dag, men ventet litt..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *