Vitaminer i veska

Inneholder produktlenker // PureYou.no Ambassadør
Vitaminer på farten

Jeg innrømmer det glatt, jeg glemmer å ta vitaminene mine. Jeg har forsøkt å sette de både på badet og på kjøkkenbenken, men det hjelper lite. Derfor falt jeg veldig for dette konseptet som jeg så var en nyhet hos PureYou. Vitaminer i form av små ark med film, i en liten eske som er perfekt i veska. Å alltid ha de tilgjengelig i veska gjør det faktisk enklere for meg å huske på å ta vitaminene!

Plein Vitaminer

Det høres kanskje litt rart ut å ta vitaminer i den formen, som små ark med vitaminfilm. Men det venner man seg faktisk veldig fort til. Arket smelter raskt i munnen, bare i løpet av få sekunder. Og smaken er mild og frisk, i motsetning til en del vitaminpiller som kan være litt ubehagelige og tørre å svelge.

Plein vitaminer

Nå har jeg foreløpig bare prøvd denne typen som skal booste immunsystemet, med vitamin D3, selen og blant annet koenzym Q10 – men vitaminene fra Plein finnes også i flere varianter. Sjekk de ut her.

14 thoughts on “Vitaminer i veska

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *