Free Flyknit 4.0

Photos: ladybird
Ok, et siste lille New York innlegg da. Må jo nesten vise dere disse to også. Det ble en del sneakers for å si det sånn. Niketøs, rett og slett. Tok liksågodt med meg Nike Free Flyknit 4.0 i to farger. Liker sorte og hvite sneakers som kan brukes til alt, og disse var superlette og deilige på foten. Og til en veldig snill pris.

Publisert

i

av

Kommentarer

4 kommentarer til “Free Flyknit 4.0”

 1. ladybird avatar

  Camilla: Jeg har egentlig ikke en spesifikk butikk å anbefale når det kommer til Nike sko, siden jeg ikke ble kjempeimponert over utvalget noe sted. Selvfølgelig bør du sjekke ut Nike butikken både i 5th og selve Nike Brand Store helt oppe ved Central Park. Ellers bør du bare droppe innom sportsbutikker du går forbi 🙂 Jeg fant noen sko her og noen der, ikke samlet på et sted. God tur!

 2. Anonym avatar
  Anonym

  Hei!
  Hvor kjøpte du Nike skoene? Lønner det seg å finne en Nike butikk eller har alle sports/sko butikker godt utvalg? Takk for svar!
  🙂 Camilla

 3. ladybird avatar

  Nina: Nike er konge! 😉
  Tusen takk! Dert er veldig hyggelig å høre. jeg har jo gått med disse smykkene i mnage år nå, og føler liksom at den kombinasjonen har blitt veldig meg. Så det er hyggelig å høre at andre liker den! Vet du hva, jeg tar kun av smykkene når jeg er hos hudpleier, jeg trener med de, dusjer med de, er i saltvann og på stranda med de, de er med på alt rett og slett. Jeg liker også smykker som blir signatursmykker, som jeg kan gå med hele tiden. Og disse har jeg nå gått med i flere år. Det blir jo bittelitt småriper i de, og de er ikke like blanke som jeg kjøpte de, men bortsett fra vanlig slitasje så har de holdt seg kjempefine! 🙂

 4. Nina avatar
  Nina

  Elsker Nike sko 🙂
  Jeg lurte på de efva attling kjedene du har.. De ser superfine ut, og værtfall kombinert sammen. Jeg lurte på om du kan dusje og bade med de smykkene på? Eller må de taes av for å beskyttes mot vann? Kunne tenkt meg smykker som jeg slipper å ta av meg hele tiden. latskapen lenge leve, haha 🙂
  Ha en fin fin dag!
  Hilsen Nina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *