One to follow – @the.aurora.store

ONE TO FOLLOW ON INSTAGRAM – @aurora.the.store

Her om dagen kom jeg over en instagramkonto som straks fanget interessen min. Det er som regel personlige instagramkontoer, og ikke bedriftskontoer, som fanger interessen min. Men estetikken på @aurora.the.store gikk rett hjem!

 

aurora.the.store

Nydelige Flat Lays, kul styling, jevnt over nydelig estetikk – rett og slett en veldig inspirerende feed. Det tok meg faktisk en stund før jeg tenkte over at dette var et veskebrand. Et veskebrand som lanseres denne uka. Men når jeg la merke til det, så la jeg jo også merke til alle de fine veskene.

aurora.the.store

Photos: aurora.the.store

Vel verdt et besøk og en titt – du finner hele feeden her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.