Artisjokker med parmesansmør

Artisjokker – perfekt sommermat

Jeg elsker artisjokker! Hver eneste sommer koser jeg meg like mye hver gang jeg spise artisjokker. For meg er det skikkelig kosemat, noe jeg kan lage meg en kveld når jeg skal kose meg litt ekstra. Det er en viss sjarm med å sitte slik å plukke fra hverandre artisjokken og nyte hvert lille blad, helt til man kommer inn til selve hjertet.

Artisjokker - perfekt sommermmat

Ofte så holder det for meg å spise de kokte artisjokkene med smør. Deilig meierismør, litt salt og pepper, det er alt som skal til. Men skal jeg kose meg litt ekstra, så lager jeg parmesansmør. La smøret stå fremme på benken så det blir litt mykt, rør inn parmesan, salt og pepper i smøret – så enkelt var det!

Artisjokker - perfekt sommermmat

En venninne av meg bruker alltid å spise artisjokker med hollandaise-saus, og det høres ikke feil ut det heller. Kanskje jeg må teste det neste gang.

Artisjokker - perfekt sommermmat

Photos: ladybird

For jeg håper virkelig det blir noen flere deilige artisjokk-måltider denne sensommeren.

3 thoughts on “Artisjokker med parmesansmør

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *