Netflix – Just one more episode

Just one more episode

En setning som jeg tror de aller fleste kan kjenne seg igjen i. Vi elsker å se serier. Ja, vi ser vel nesten bare serier når jeg tenker meg om. Det går i Netflix og HBO, med noen innslag fra andre kanter. Stort sett bare litt nyheter og ikke så mye annet vi ser på vanlig TV lenger. (Eller en stor korrigering, mannen ser selvfølgelig veldig mye sport!). Eller går det i serier, og slik tror jeg mange har det. Og som mange andre så er vi alltid ute etter gode tips til nye serier vi bør se! her får du noen tips til hva vi har tittet på i det siste.

Netflix & Sundays

The Handmaid’s Tale (HBO)

En ganske sær og dyster serie som fengsler. Den handler om et futuristisk samfunn som tar for seg en del temaer som makt, forholdet mellom mann og kvinne (som forresten er helt fucka i denne serien), og fruktbarhet og barnløshet. Det er mørkt, dystert og kanskje ikke serien du orker å se mange episoder av i slengen – men vel verdt å sjekke ut!

Stranger Things (Netflix)

Hvis du ikke har sett denne enda så er det på tide. Jeg bare elsker karakterene! Og det er jeg sikker på at du kommer til å gjøre og. En sci-fi grøsser-serie med de herligste karakterene på lenge. Disse fire små nerdete gutta og en veldig kul og trøblete ung jente. Også en god serie for deg som er glad i scenografi.

Godless (netflix)

Mannen elsker Western, jeg er heller lunken. men i Godless så har de klart a skape karakterer jeg lar meg fascinere av og en historie som ganske så raskt fenger. Serien har vel på mange måter alt en typisk westernserie bruker å by på, men den klarer så absolutt å engasjere meg langt mer enn western vanligvis gjør. Til og med storskurken får man et elsk/hat forhold til.

 

Netflix & Sundays

Photos: ladybird

Mindhunter (HBO)

Hvis du er som meg og liker de svarte, mørke og psykologiske seriene – så er det stor sjanse for at denne er noe for deg! Her snakker vi massemordere, FBI-analytikere og profilering. bekkmørkt, grotesk og veldig fascinerende.

The Deuce (HBO)

Vi følger liberaliseringen av porno og prostitusjonsmiljøet i New York på 70-tallet og 80-tallet. Maggie Gyllenhaal gjør en super rolle og serien er nesten verdt å se bare på grunn av de fantastiske kostymene. Det er mange tragiske skjebner, men også mye humor.

Big little lies (HBO)

Serien jeg veldig lenge hadde «liggende på hylla». Jeg er nemlig ikke så veldig glad i typiske jenteserier, og hadde nok forhåndsdømt denne. For den er verdt å se! Hele sesongen er unnagjort på en-to-tre. Og du trenger ikke se den alene, det er nok spenning til at typen gidder å bli med å se!

Broen

Hvis du enda ikke har fått med deg denne dansk/svenske favoritten så er det på høy tid. Hver eneste sesong har vært like spennende som den forrige, og Saga sin rolle spilles fantastisk bra. det samme gjelder de mannlige hovedrollene som omgir Saga. Rå skandinavisk spenning!

Del gjerne tips i kommentarfeltet hvis det er en serie vi MÅ få med oss!

4 thoughts on “Netflix – Just one more episode

 • Reply Epaijc 6. januar 2024 at 09:09

  best allergy medication for itching 3rd generation antihistamines list common prescription allergy pills

 • Reply Ladybirds Nest 8. februar 2018 at 23:02

  Tusen , tusen takk for tipsene Ingebjørg! Nå kjenner jeg at jeg må skrive ned disse slik at jeg har de klare når vi er ferdig med seriene vi holder på med akkurat nå!
  Veldig lurt å gi noen serier en sjanse gjennom 2-3 episoder, men så vokser de fort på deg når du blir kjent med karakterene. Og nettopp det er en gjenganger i serier jeg liker, jeg må falle litt for de ulike karakterene!

 • Reply Ingebjørg 29. januar 2018 at 12:40

  Mange gode forslag! Har ikke sett the Dauce, så det må jeg føre opp på listen 🙂
  Av serier jeg har sett i det siste vil jeg anbefale Alias Grace (netflix, kan minne litt om The handmaid’s tale kanskje), The end of the fucking world (netflix, høres litt ut som en klein ungdomsserie, men er bra!), og The marvelous mrs Maisel (amazon streaming, kan se gratis en prøveperiode. Handler om ei dame som blir standup-komiker på 50-tallet. Kan kanskje virke litt som en jenteserie først, men gi den en sjanse, den er kul!) 🙂

  • Reply Ladybirds Nest 8. februar 2018 at 23:03

   Og du, klærne i the Deuce er grunn nok til å sjekke den ut – så kult!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *