Sokker i pumpsa

Hva med sokker i skoene?

Når sokkene er fine, så sier jeg «Go for it!» Og denne trenden er jo unektelig veldig praktisk på denne tiden av året. For det er ikke hele tiden jeg har lyst til å være like praktisk å ta på vinterskoene. Da er det supert at man faktisk kan ta frem noen fine sokker å ha i pumpsene. Eller i sneakers for den saks skyld!

Sokker i pumps

Disse med glitterkant er en favoritt! Ellers er nettingvarianter i både sort og hvit en favoritt. Jeg er også på utkikk etter noen i nylon med prikker. Det hadde vært fint!

Sokker i pumps

Jeg kunne også tenke meg en av disse meshtypene med litt vidde, slike som hos Marchesa! Men hvor i all verden kan jeg få tak i de?

Sokker i pumps

Photos: ladybird

Inntil jeg finner noen som ligner på Marchesa sine, så får jeg klare meg med varianter i fine farger, med glitter, fishnets og kanskje litt prikker.

3 thoughts on “Sokker i pumpsa

 • Reply Vkrlox 5. januar 2024 at 22:53

  best allergy pill for itching alternatives to allergy pills best prescription allergy pills

 • Reply Nanne 1. februar 2018 at 12:25

  Du, det der var faktisk skikkelig stilig 🙂 Kjempefine sokker, og så synes jeg det ble en fin helhet at sokkene matchet jeansene! Har en ankellang boyfriendjeans som jeg ikke får brukt nå om vinteren, så kanskje dette er løsningen?

  • Reply Ladybirds Nest 8. februar 2018 at 23:00

   Takk Nanna! Du, det er helt genialt for å kunne gi lenger levetid til en del plagg (og sko). Så sokker i pumps er rett og slett ikke så dumt altså 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *