My happy List

My Happy List

My ultimate happy list

Jeg setter smil og godt humør veldig høyt. Jeg synes rett og slett det er veldig viktig, det gjør verden til en litt bedre plass. Et smil fra en fremmed kan endre hele dagen og en positiv holdning til ting kan få det mest umulige til å bli en virkelighet.

My Happy List

Men det aller viktigste med smil og glede, er hvor det kommer fra – for jeg mener det er kun deg selv som er ansvarlig for egen glede, i bunn og grunn.

My Happy List

Selvfølgelig byr livet på utfordringer, tårer, hjerteskjærende opplevelser og erfaringer man ville vært foruten. Men man kan fortsatt velge å være glad, velge å finne glede i ting. Og nettopp det har jeg blitt råflink på!

My happy List

Jeg har prøvd å notere ned noe av mine små leveregler for å bli litt mer glad og fornøyd, og det er veldig enkle og banale ting, men det funker.

My Happy List
Photos: Ladybird
My Happy List

1. SMIL! Så enkelt og så banalt, men funker som fy. Smil til fremmede, smil når humøret er på hell, smil når du løper den siste intervallen – smil funker som fy!

2. Fremsnakk, ikke baksnakk. For meg går det å være snill, og det å være blid og lykkelig hånd i hånd. Du kommer lenger i livet med fremsnakk, både når det gjelder andre, men også deg selv.

3. Vær snill med deg selv. Ta deg tid til å gjøre de tingene som er viktig for deg, sett av litt tid til egenpleie.

4. Stol på instinktene dine.

5. Ha en bok på nattbordet, skriv ned hva du er takknemlig for hver kveld.  Vi har så mye å være takknemlig for.

6. Yoga. (Og trening) Trening er vanvittig deilig og et skikkelig kick for humøret. Men yoga, det er noe helt spesielt. Kom til matta og bli kjent med deg selv på en ny måte.

 

 


Publisert

i

,

av

Kommentarer

4 kommentarer til “My Happy List”

 1. Hanne avatar
  Hanne

  Åååååh, så enig jeg er med deg ?? smiiiiiil, smiiiiil og atter smiiiiiiil. Også mye lettere å henvende seg til en blid person enn en ikke så blid. Smil til verden og jeg tror jommen den smiler tilbake av og til, klem fra Hanne

  1. Ladybirds Nest avatar

   Det er rett og slett den beste løsningen på det meste Hanne :-* Og jammen meg er du god på nettopp det og, Å SMILE stort til verden!

 2. Kristin avatar
  Kristin

  Hvor er den fine genseren din fra? 🙂

  1. Ladybirds Nest avatar

   Hei Kristin! Den er fra det danske merket Basic Apparel 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *