The Thief – One night with Kate

Weekend getaway – THE THIEF Oslo

Dette har vært en vanvittig deilig helg. Mannen hadde fikset en helg for oss selv, en liten getaway for oss selv. I Oslo skinte sola og vi koste oss med hverandre og ting vi liker å gjøre. En helg, bare oss to!

One Night with Kate - The Thief

Vi overnattet på the The Thief, som så absolutt levde opp til forventningene. Litt deilig luksus og masse tid til hverandre. Vi benyttet oss av det deilige SPA’et og testet ut flere behandlinger. Hvis du er i SPA avdelingen til The Thief så anbefaler jeg deg å spørre etter en spesialtilpasset saltblanding i SPA-resepsjonen og ta med deg den inn i den marokkanske Rhassoul saunaen. Masser deg inn med saltet blandet med den eteriske oljen, la det virke noen minutter før du dusjer det av når hele taket i badstuen åpner seg i en deilig varm dusj.

One Night with Kate - The Thief

Og i disse sengene var det null problem å sove som en baby. Herregud så deilige! (Kan man noengang få nok puter i en seng?)

One Night with Kate - The Thief

Og det er heller ikke hver natt vi deler rom med selveste Kate. Det er forresten en av mange kule ting med The Thief, all fotokunsten og samtidskunsten som henger rundt på hele hotellet. Bryan Ferry fotografi på rommet, Damien Hirst over frokostbordet … og en liten gåtur bortenfor hotellet ligger jo Astrup Fearnley, så der kan man fortsette å hente inspirasjon og fóre et sultent kunsthjerte.

One Night with Kate - The Thief

Photos: ladybird

Hvis du har lyst på en skikkelig deilig hotellopplevelse i Oslo, så er The Thief verdt et besøk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.