Sleep Drops – litt bedre søvn på flaske

Inneholder sponsede produkter // Pureskin.no Ambassadør
Bed, I love you
– Therapie Sleep Drops

Jeg har alltid vært glad i å sove. Men aldri så glad som nå, etter at jeg fikk kids. Og grunnen er jo enkel, man får ikke sove like mye som før. Derfor har jeg også blitt ganske nøye på den søvnen jeg får og gjør mitt for at den skal bli mest mulig. Man har en del klassiske virkemidler som mobilfri sone, trening og spise godt, kutte kaffen på kvelden, roe ned med yoga og litt rolig tempo før leggetid. Også denne lille flaska her da. Inner Light Sleep Drops fra Therapie.

Sleep Drops Therapie

Flasken inneholder en kraftfull blanding oljer satt sammen av aromaterapeuten Roques O’Neil. Blandingen skal berolige og hjelpe seg inn i en dyp søvn, slik at kroppen og sinnet får tid til å bygge seg opp igjen og man våkner uthvilt og mer energisk. Blandingen inneholder blant annet lavendel, som er velkjent for sin beroligende virkning og som hjelper til med å gi slipp på gamle søvnmønstre. Olje fra Patchouli virker balanserende og samlende. Olje fra appelsinblomst virker positivt på sinnet og humøret. Neroli som virker søvndyssende og jager bort mørke tanker. Blandingen lukter veldig behagelig, noe jeg synes er en gjenganger hos alle produktene fra Therapie – luktene er ikke overveldende og de er balanserte og gode.

Sleep Drops

Jeg pleier å dryppe noen dråper av oljen på de små padsene som følger med. Deretter legger jeg padsen under puta. Slik unngår man flekker på puta og man kjenner samtidig den beroligende duften bre seg i rommet.

Sleep Drops

Photos: Ladybirds Nest

Nå står denne flasken fast på nattbordet, både hjemme og når jeg er ute på reise. Tenker den også er helt super å ha med seg på lange flyturer. Et par dråper på et skjerf, så finner man kanskje roen bedre under reisen. Sleep Drops og andre produkter fra Therapie kan du finne hos Pureskin.no.

Sleep Drops Therapie

One thought on “Sleep Drops – litt bedre søvn på flaske

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *