Martine sine Crunchy Choco Coco kuler

Kokos + sjokolade + crunch

Det er tre digge ting det! Og disse raw kulene inneholder alle tre. Det var svigerinnen min, Martine, som lagde de til meg første gangen jeg smakte de. Hun hadde vært barnevakt og satte igjen en boks med disse i kjøleskapet. Det er bonus det!

De var så digge at jeg måtte høre med henne om hun kunne dele oppskriften på disse crunchy choco coco kulene.

Crunchy Choco Coco kuler // Ladybirds Nest

Og det gjorde hun selvfølgelig. Kulene hun lagde hadde hun basert på Heimelaga Coco Crunch-kuler oppskriften til Linda Stuhaug. En blogg som er verdt en titt uansett, for der er det mange digge og deilige oppskrifter – og du kan spise alt det digge med god samvittighet.

Crunchy Choco Coco kuler // Ladybirds Nest

Photos: Ladybirds Nest

Jeg gjør nesten alltid små justeringer på oppskrifter. jeg tilpasser de etter hva jeg har i skapene, og litt egne preferranser. Jeg tok utgangspunkt i oppskriften til Linda, men gjorde noen små endringer. Jeg brukte blant annet havgregryn i stedet for mel (bare kjørte de i blenderen), jeg droppet kaffepulveret, også brukte jeg proteinpulver med browniesmak som erstatning for kakaoen og proteinpulveret i Linda sin oppskrift. Og litt mer bokhvete, for jeg digger crunch!

Kulene er veldig enkle å lage, de er søte, saftige, crunchy og salte – alt på en gang! Anbefales!

4 thoughts on “Martine sine Crunchy Choco Coco kuler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *