Blomsterstrø – tørkede blomster til kaker og mat

Inneholder produktlenker
Blomsterstrøssel – perfekt til kaker og smoothiebowls

En ting jeg har vært på leting etter så mange ganger, det er blomsterstrøssel – eller rett og slett spiselige tørkede blomster. Fra tid til annen, når jeg har vært på reisefot, så har jeg funnet det. Da alltid i søte, små lokale blomsterhandlere eller interiørbutikker. Sist i Romsdalen, på en nydelig liten kafe kalt Sødahlhuset. Inntil nå!

Blomsterstrø - tørkede blomster til kaker

Jeg ble så glad da jeg gikk innom min lokale blomsterbutikk her om dagen og fant disse boksene med ulike tørkede og spiselige blomster! Det er ikke mer enn to uker siden jeg var rundt i et titalls butikker i distriktet og spurte om de hadde blomsterstrøssel, men uten hell. Også kommer jeg inn i den lokale blomsterhandlene, så bare står det der! Jeg smilte fra øre til øre!

Blomsterstrø - tørkede blomster til kaker

Blomsterstrøssel er perfekt til å pynte kaker, smoothiebowls, grøt, supper, salater – ja, alt du har lyst til å piffe opp! Det var 4-5 ulike bokser der, men disse to ble med meg hjem i første omgang.

Blomsterstrø - tørkede blomster til kaker

Photos: ladybird

Heretter kommer det til å bli servert mye blomstrende mat her i huset – bare vent! Regner med at noen av disse rettene vil havne på instagram også, siden disse tørkede blomstene er ganske så instavennlige 😉

Blomsterstrøsselet kommer fra et svensk merke som heter ADD::WISE. De har også mye annet lekkert, slik som krydder med blomsterstrø i, dessertkrydder (!) og deilige oljer.  Inne på nettsiden deres så fant jeg en forhandlerliste der man også kan finne deres norske forhandlere. Er du heldig så finner du ADD::WISE i en butikk nær deg! Ellers så har de også et godt utvalg av produktene hos nettbutikken Nordiske Hjem, så der kan du alltids klikke de hjem!

One thought on “Blomsterstrø – tørkede blomster til kaker og mat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.