Whamisa Sheet Mask

Adventskalender luke 3 – Sheet Masks fra Whamisa

Inneholder sponsede produkter // SkinBloom.no
Vinn valgfri Whamisa Sheet Mask

Denne søndagen kan du vinne en valgfri sheet mask fra det koreanske merket Whamisa. Sheet Masks er jo en ganske så stor del av et koreansk hudpleieregime, og her har du to skikkelig digge varianter! Whamisa er basert på økologiske, fermenterte ingredienser. Fermenterte ingredienser har en høyere konsentrasjon av antioksidanter og næringen beholdes på en helt annen måte. Alle produktene til Whamisa er 100% naturlige, uten noen bruk av kjemikalier, silikoner, parabener eller andre kunstige ingredienser.

Whamisa Sheet Masks // Korean Beauty

Du kan vinne en av disse maskene. Du velger selv hvilken du synes høres mest forlokkende ut. Den med beige forpakning heter Organic Seeds Hydrogel Mask. Denne masken fra Whamisa inneholder en miks av fermenterte økologiske ingredienser for å redusere rynker, mykgjøre og bedre elastisiteten i huden. Masken inneholder blant annet fermentert ris, soya og havre som bidrar til å redusere fine linjer og jevne ut hudtonen. Den ligger i en flytende væske, så masken er helt våt når du tar den på. Og du kan nærmest kjenne hvordan huden suger til seg fuktigheten!

Whamisa Sheet Mask

Den andre masken, i den grønne forpakningen, heter Organic Fruits Hydrogel Mask. Den er proppet med freshe ingredienser som gir næring, frisker opp huden og gjør den klarere. Masken inneholder blant annet eple, kiwi, banan og tomat (høres ikke det fresht ut?) for å gi deg en jevnere og glødende hud. Olje fra hasselfrø balanserer talgproduksjonen og skal virke forminskende på porene. Alle ingrediensene er fermentert ved hjelp av Whamisas signaturmetode for bedre å bevare de naturlige egenskapene.

Whamisa Sheet Masks // Korean Beauty
Photos: ladybird

I dag gir jeg bort begge disse masken. Hvis du vil være med i konkurransen om en av de, så legger du bare igjen en hyggelig kommentar der du forteller meg hvilken av de du ønsker deg! Hvis du vil lese litt mer om de, så kan du ta en titt på SkinBloom.no, en nettbutikk med stort utvalg Korean Beauty!

Lykke til! Og du, du kan også delta i konkurransen på instagramen min, det dobler vinnersjansene dine.


Publisert

i

av

Kommentarer

7 kommentarer til “Adventskalender luke 3 – Sheet Masks fra Whamisa”

 1. Ingrid avatar
  Ingrid

  organic seeds hydrogel mask ?

 2. Karen-Christine avatar
  Karen-Christine

  Seeds-masken hørts fantastisk ut!

 3. Linn avatar
  Linn

  Min favoritt blir nok Organic Fruits Hydrogel Mask <3

 4. T avatar
  T

  Ønsker meg organic fruit hydrogel mask!
  God tredje søndag i advent til deg og dine! ✨✨

 5. Rita avatar
  Rita

  Ønsker meg organic seeds hydrogel mask ?

 6. Kjersti Foss-Strand avatar
  Kjersti Foss-Strand

  Organisasjon seeds hydrogel mask vil jeg gjerne prøve. Haha, siden jeg er av koreansk opprinnelse passer den kanskje veldig bra til min hud 🙂
  God jul!

  1. Kjersti avatar
   Kjersti

   Organic skulle det stå..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *