Oslo Raw – fresh rawfood i Oslo

OSLO : RAW

Da jeg var i Oslo her om dagen, så ble det lunsj på Oslo Raw sin avdeling på Eger. Og det er så snadder. Jeg vil nesten påstå at sunt aldri har smakt bedre! Det ble en smoothie og en kake på meg, og for en digg kombo!

Oslo Raw // Rawfood

Kaken var en deilig bærvariant med knasende sprø bunn. Jeg har boken av Oslo Raw gründeren hjemme, så må jammen titte om jeg kan finne en oppskrift på en lignende kake – for den var så digg! Søt, frisk, saftig og knasende spør på en gang.

Raw Oslo // Rawfood

Også var det denne smotthien da! Jeg valgte å toppe den med en miks av all toppingen deres, og det anbefaler jeg på det varmeste! Det var en topping full av alt som er godt – sjokoladenibs, gojibær, kokos, nøttesmør og mer! Gå for full pakke på topping!

Oslo Raw // Rawfood

Photos: ladybird

Oslo Raw har en avdeling nede på Eger i sentrum og en på Adamstuen Torg- vel verdt et besøk hvis du er i byen!

2 thoughts on “Oslo Raw – fresh rawfood i Oslo

  • Reply Lisa 20. oktober 2018 at 01:57

    Et herlig konsept, men det heter Oslo Raw – ikke Raw Oslo 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.