Litt annerledes julegodter…

Et lite juleksperiment

I dag skal vi teste ut en liten idé jeg har rundt julegodter. Jeg har en liten ting jeg vil teste ut, men er slettes ikke sikker på at det vil bli en suksess.

Julegodter

So vanlig så vil det lages litt på slump, slik som det som regel er når jeg lager ting. Og stort sett så er jeg faktisk veldig heldig, for det klaffer som regel. Og jeg håper virkelig denne idéen går i boks! Da skal den få være med på juleselskap om noen dager.

Julegodter

Photos: ladybird

Kan du tenke deg hva jeg skal lage? jeg lover å dele det med dere hvis det skulle vise seg å bli en suksess.

One thought on “Litt annerledes julegodter…

  • Reply Karen-Christine 21. desember 2017 at 12:10

    Ja takk ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *