Norsk design av Nina Lie

Inneholder sponsede produkter
NINA LIE – NORSK DESIGN

Nina Lie er en supersøt frøken som jeg krysset veier med for mange år siden. År har gått og Nina Lie har siden den gang fulgt en av sine drømmer. Hun har startet opp sin egen business som designer. Og jeg elsker å heie frem norske jenter som tørr og satser!

Design by Nina Lie - Ladybirds Nest

Men det er også viktig at det leveres, og det gjør det så absolutt av Nina. Hun designer og syr alle plagg på egenhånd. Det er en enkel, tidløs kolleksjon i feminine snitt og gode kvaliteter. Og en av de største favorittene mine er Linn blusen. En deilig, myk bluse i 100% silke. Tung, deilig silke som faller ekstra fint.

Design by Nina Lie - Ladybirds Nest

Jeg elsker å kombinere blusen med litt røffere ting som jeans. Eller mikse materialer og kombinere den med en sort kashmirbukse. Og nå til jul skal den selvfølgelig få være med på feiringen.

Design by Nina Lie - Ladybirds Nest

Det som er litt kult er at Nina også er åpen for å tilpasse sitt design litt etter kundens ønske. Så hvis du ønsker deg denneblusen i knalloransj, eller har funnet verdens nydeligste blomstrete silke – ja, så er det stor sjanse for at Nina lager din egne, personlige variant av blusen sin. Eller andre plagg fra kolleksjonene hennes.

Design by Nina Lie - Ladybirds Nest

I Nina Lie sin kolleksjon finner du også noen nydelige kjoler, både korte og lange, bukser, skjørt – ja til og med silkeundertøy! Og prikken på i’en? Hun designer og syr også brudekjoler! Jeg har funnet meg en favoritt. Det er en litt kul og snuppete kjole, litt SATC, litt urban – ja jeg ser den for meg i et perfekt New York bryllup. Du finner den under bryllupskolonnen på siden hennes, den kortermede kjolen med kortere skjørt helt nederst. Er den ikke fantastisk?

Design by Nina Lie - Ladybirds Nest

Photos: Ladybirds Nest

Vil du bli litt mer kjent med Nina Lie og hennes design? Sjekk ut siden hennes, og feeden hennes på instagram.

6 thoughts on “Norsk design av Nina Lie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *