En kashmir bukse – tre antrekk

Inneholder sponsede produkter // Kashmina Ambassadør
En kashmirbukse, tre forskjellige antrekk

22 Og den er helt perfekt! Jeg har den sorte varianten, og den har vært masse i bruk allerede.

En kashmirbukse - tre antrekk

En kashmirbukse fungerer alltid i litt finere settinger. Jeg digger en litt maskulin styling kombinert med hvit herreskjorte og en blazer. Eller denne silkeskjorten fra Nina Lie.

Kashmirbukse fra Kashmina

Funker like fint til et par hæler, som noen litt kule herreinspirerte sko.

Kashmirbukse fra Kashmina

En kashmirbukse funker faktisk veldig fint i en jobbgarderobe!

Kashmirbukse fra Kashmina

Denne avlappede varianten kan du lett se meg i når jula kommer. Superdeilig å tusle rundt i. Også er det bare å hoppe i noen hæler når gjestene kommer.

En kashmirbukse - tre antrekk

Kashmina har også en superfin, enkel, kortermet topp i sort som passer helt perfekt til buksene. En helsort look som det, slår aldri feil.

Kashmirbukse fra Kashmina

Det som er så genialt med buksene er at de er så enkle å dresse opp på en to tre. Samtidig som de er så komfortable at du bare har lyst til å ha de på deg hele tiden.

Kashmirbukse fra Kashmina

Det føles litt jålete å dra kashmirbuksene utenpå yogabuksene, men de er så utrolig digge at jeg lar det gå. Og egentlig så er jeg av den oppfatningen at ting er til for å brukes. Man kan ikke la så fine bukser bli liggende i skapet, så bruk de!

Kashmirbukse fra Kashmina

Og tar du godt vare på kashmiren din så trenger du ikke være redd for å bruke den. Det er et veldig slitesterkt materiale. med litt omtanke og pleie, så har du kashmirplaggene dine i årevis.

En kashmirbukse - tre antrekk

Photos: ladybird

Litt sent å ønske seg denne i julegave kanskje, men fortsatt ikke umulig for de av dere som bor i nærheten av Oslo og Glassmagasinet – der har Kashmina en Pop-Up-Shop.

2 thoughts on “En kashmir bukse – tre antrekk

  • Reply Mcmpej 6. januar 2024 at 02:36

    prescription allergy medication without antihistamines best allergy pills for adults best allergy pill for itching

  • Reply Sofia 18. januar 2018 at 23:36

    Bloggen din var mye mer inspirerende og interessant før du fikk barn. Da var det antrekk brukte du presenterte og spennende klær du hadde plukket opp fra mange forskjellige steder. Nå er det hus, hjem, barn og reklame for diverse plagg du blir sponset for å reklamere for. Jeg synes det er synd, for dette var en av mine absolutt favorittmoteblogger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *