Julies grønne sjokoavomousse

Inneholder produktlenker // Pureskin.no
Fløyelsmyk sjokolademousse med avokado

Julies sjokoavomousse – verdt å teste! Jeg har fulgt Julie Illona Balas på instagram og blogg lenge. Og jeg har stadig blitt inspirert av hennes deilige oppskrifter. Hun har blant annet en afrikansk peanøttsuppe som er helt rå! Vi har lagd den suppen utallige ganger, og ofte til gjester – den blir alltid en suksess! Derfor måtte jeg klikke hjem den grønne kokeboken til Julie – Julies grønne kjøkken.

Julies sjokoavomousse

Her finner man enkle, sunne oppskrifter på deilig mat som kan nytes med god samvittighet. Slik som denne sjokolademoussen med avokado! Jeg har tidligere laget en del sjokolademousse med avokado, men ingen har blitt så gode som denne. Og det beste av alt, den inneholder ingen hokus pokus ingredienser, bare «normale» ingredienser som man kan ikke må på helsekost eller en spesialforretning for å kjøpe.

Julies sjokoavomousse

Min personlige favoritt er å servere moussen med salte nøtter eller frisk kiwi – det gir hver sin spennende lille vri til denne fløyelsmyke sjokolademoussen.

Julies sunne sjokomousse

Photos: ladybird

Jeg kan nesten ikke røpe oppskriften fra boken hennes, men jeg kan love deg at boken er verdt en titt – her er det mye digg!

One thought on “Julies grønne sjokoavomousse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *