Favoritter fra norske RÅ Organic Skincare

Inneholder produktlenker
Helt rå hudpleie – RÅ organic skincare

RÅ Organic Skincare er et norsk merke som mange av mine venninner har skrytt av lenge. De har butikker på Sandvika Storsenter og CC Gjøvik, og det er nok grunnen til at så mange har tipset meg om merket. Veldig mange av mine venninner kommer nemlig fra sistnevnte distrikt. Jeg har selv vært innom butikken en del ganger, blant annet for å kjøpe med meg de deilige favorittene fra C Soaps – nok en norsk favoritt. Men det er først nå i det siste at jeg har begynt å bli kjent med RÅ sine egne produkter.

RÅ Organic Skincare - Ladybirds Nest

Produktene ble i utgangspunktet utviklet av en litt fortvilet mamma med ei lita jente som reagerte på veldig mye hudpleie. Etterhvert begynte venner og kjente også å forelske seg i produktene, og hun startet å forstå at her lå det faktisk en forretningsidé og et ønske blant mange om renere og tryggere produkter. Her snakker vi rene, økologiske produkter som mange har lært seg å bli svært glad i. Flere av produktene brukes blant annet på flere sykehus, på fødeavdelinger og av hudleger. Her finner du ingen syntetiske fyllstoffer som irriterer huden og annet snusk.

RÅ Organic Skincare - Ladybirds Nest

Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg også er veldig glad i Exuviance, og dermed ganske glad i eksfolierende produkter. Derfor var det helt naturlig at jeg måtte teste RÅ sin Evening Exfoliating Cleanser fra Sevje serien. Jeg synes produkter med eksfolierende effekt, spesielt de som inneholder glykolsyre, hjelper til med å holde huden ren og klar og få bukt på sorte prikker, urenheter og holder små linjer i sjakk.

Nå kan du blant annet handle denne rensen med -20% rabatt hos Coverbrands!

RÅ Organic Skincare

Sevje, Kime, Favn og Grøde – inspirasjon fra norsk natur

I Kime serien finner du ytterligere to favoritter! Kime Facial Cream er en perfekt hudkrem om vinteren! Den er tykk og deilig i konsistensen, akkurat hva huden trenger på denne tiden. Jeg elsker en krem som kan tilføre masse pleie og fuktighet til huden, uten å tett til huden og forårsake urenheter.

Litt av grunnen til at dette innlegget kommer akkurat nå, er at jeg kom over Coverbrands sitt tilbud da jeg skulle shoppe litt beautyprodukter. For det er nemlig svært sjelden du får RÅ produktene på tilbud. Derfor måtte jeg nesten tipse dere om det! Kime Facial Cream er også på tilbud hos Coverbrands nå!

RÅ Organic Skincare - Ladybirds Nest

Photos: Ladybirds Nest

Og hvis du er som meg, så begynner du å bli litt ekstra lysten på glød når våren nærmer seg. Det er lite som minner om vår akkurat nå, mange steder i landet er vi jo nesten innesnødd. Men den kommer, lysere dager vitner om det!

Dette deilige serumet gir godt med fuktighet til huden og en aldri så liten boost. Resultatet er mer glød og vitalitet. Og er du i nærheten av en av RÅ butikkene så anbefaler jeg deg virkelig en tur innom! Du skal lete lenge etter så dedikerte og hjelpsomme ansatte – man merker at de elsker produktene de selger!

One thought on “Favoritter fra norske RÅ Organic Skincare

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *