Avo Toast - Blogger toasten

Avo Toast – Blogger Toasten

Avokado toast med sort salt

Der dukket den opp, selveste blogger toasten  – avo toast. Toast med avokado er spottet mange ganger på blogger og på instagramprofiler. Og jeg forstår det egentlig veldig godt – for den er jo så digg! Jeg spiser egentlig ikke så veldig mye brødskiver (det har ingen ting med gluten eller karbs å gjøre, kun den enkle grunn at jeg foretrekker mer flytende frokoster), men når jeg spiser brød, så er det veldig ofte i kombinasjon med avokado.

Avo Toast - Blogger toasten

Da jeg var innom Sødahlshuset i Romsdal tidligere i høst, så plukket jeg med meg litt ulikt snadder. Blant annet dette sorte flaksaltet fra Mill&Mortar. Det sorte saltet stammer fra underjordiske saltkilder i Villena i Spania. Saltet er høstet for hånd og tørkes utendørs av vind og sol i Alicante området. kanskje det var nettopp det som gjorde at jeg smeltet litt, jeg har jo bodd i det området. Sort flaksalt ble i hvertfall med hjem! Det smaker kanskje ikke så annerledes, men det ser ganske kult ut.

Avo Toast - Blogger toasten
Photos: Ladybirds Nest

Så min avo toast består av hjemmebakt yogabrød (oppskriften finner du her), avokado, sort flaksalt og chiliflak. Ikke så ulik veldig mange andre, men akk så digg.


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *