Avo Toast – Blogger Toasten

Avokado toast med sort salt

Der dukket den opp, selveste blogger toasten  – avo toast. Toast med avokado er spottet mange ganger på blogger og på instagramprofiler. Og jeg forstår det egentlig veldig godt – for den er jo så digg! Jeg spiser egentlig ikke så veldig mye brødskiver (det har ingen ting med gluten eller karbs å gjøre, kun den enkle grunn at jeg foretrekker mer flytende frokoster), men når jeg spiser brød, så er det veldig ofte i kombinasjon med avokado.

Avo Toast - Blogger toasten

Da jeg var innom Sødahlshuset i Romsdal tidligere i høst, så plukket jeg med meg litt ulikt snadder. Blant annet dette sorte flaksaltet fra Mill&Mortar. Det sorte saltet stammer fra underjordiske saltkilder i Villena i Spania. Saltet er høstet for hånd og tørkes utendørs av vind og sol i Alicante området. kanskje det var nettopp det som gjorde at jeg smeltet litt, jeg har jo bodd i det området. Sort flaksalt ble i hvertfall med hjem! Det smaker kanskje ikke så annerledes, men det ser ganske kult ut.

Avo Toast - Blogger toasten

Photos: Ladybirds Nest

Så min avo toast består av hjemmebakt yogabrød (oppskriften finner du her), avokado, sort flaksalt og chiliflak. Ikke så ulik veldig mange andre, men akk så digg.

One thought on “Avo Toast – Blogger Toasten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *