Therapie Badesalt – Himalayan Detox Salt

Inneholder sponsede produkter/Pureskin.no Ambassadør
Skikkelig therapie i badevannet

Therapie Badesalt, en ny favoritt i badevannet! En av de store fordelene med å være ambassadør for en nettbutikk man er glad i, er alle produktene og merkene man får bli kjent med. Gjennom å være ambassadør for Pureskin.no så har jeg oppdaget noen nye favoritter! En av de største favorittene er brandet Therapie, som baserer seg på aromaterapi.

Therapie Himalayan Detox Salts

I det siste har jeg brukt Therapie badesalt, Himalayan Detox Salt,  i fotbadet og i badevannet når jeg har vært på hotell eller steder der jeg har tilgang på badekar. (Jeg elsker forresten badekar! Det er et must når vi en gang flytter og får et stort bad!) Jeg er veldig ofte svak for å teste ut såkalte kultprodukter, og dette badesaltet er nettopp et slikt produkt som har fått kultstatus!

Therapie Himalayan Detox Salts

Badesaltet inneholder en blanding av mineralsalter, essensielle oljer med rensende egenskaper og pulverisert ametyst – en blanding som skal virke beroligende, avbalanserende og gi emosjonell støtte når man trenger det.

Therapie Himalayan Detox Salts

Disse saltene har blitt sammenlignet med naturlig valium som hjelper til med å roe nervene mens du får en god natts søvn

Therapie Himalayan Detox Salts

Badesaltet er med andre ord helt perfekt å bruke før du skal legge deg. Selv har jeg ikke badekar akkurat nå, så jeg bruker det stort sett i et deilig, varm fotbad – og bare det synes jeg gir en deilig, beroligende virkning. Et deilig lite rituale før man legger seg.

 Himalayan Detox Salt - Roques O'Neil

Photos: ladybird

Produktene fra Therapie er forresten veldig fine små vertinnegaver eller en oppmerksomhet til en venninne. Det er ikke alle som er så bevisste på aromaterapi og denne type produkter, så det kan ofte være ganske spennende å få! Samtidig så føler jeg dette er en veldig delikat og lett serie produkter å like – duftene er delikate og ikke for sterke, og produktene er enkle å forholde seg til. Ikke så mye krims krams, bare deilige, effektive og litt alternative produkter.

Du finner Therapie hos pureskin.no – et godt valg å starte når du vil gå for det mer naturlige!

One thought on “Therapie Badesalt – Himalayan Detox Salt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *