Engler&Cowboyer Nettbutikk

What I’ve been doing – Engler&Cowboyer Nettbutikk

Engler&Cowboyer nettbuttikk – barnas univers på nett

Se her, det er dette jeg har vært travelt opptatt med de siste månedene. Engler&Cowboyer, en nettbutikk for barn mellom 0-16 år. Engler&Cowboyer er opprinnelig en barnebutikk som ligger i mine hjemtrakter, der jeg har vokst opp. En super barnebutikk med alt man ønsker seg til kidsa. Og nå har jeg vært så heldig at jeg har fått lov til å lage nettbutikken deres – det er så gøy!

Engler&Cowboyer Nettbutikk

Vi gikk live for litt over en uke siden og det har vært så gøy! Endelig kunne vi vise frem det vi har jobbet så hardt med. Engler&Cowboyer er en nettbutikk med barneklær, barnesko, interiør til barnerommet, leker og ting til barna.

Engler&Cowboyer Nettbutikk

Butikken fører mange av mine absolutte favorittmerker til barn slik som Mini A Ture, Huttelihut, Molo, MP Denmark, Kivat, Bisgaard, Levi’s og Lilleba.

Engler&Cowboyer Nettbutikk

Jeg synes også det var litt viktig å få frem de kjønnsnøytale fargene og tøyet, så vi har valgt å samle dette under en egen fane vi kaller Unisex. Et godt alternativ til de som ønsker noe annet enn de klassiske «jente- og guttefargene».

Engler&Cowboyer Nettbutikk
Photos: ladybird

Sjekk ut Engler & Cowboyer sin nettbutikk her – og fortell meg gjerne om det er noe du savner eller ville sett mer av! Det er alltid fint med tilbakemeldinger! Og du, har du vært ute på reise og falt pladask for et brand for barn – fortell oss, kanskje vi kan få tak i det!

 

Du finner Engler&Cowboyer på Facebook og Instagram også (Pst! Der skal det være mange kule konkurranser fremover!)


Publisert

i

av

Kommentarer

3 kommentarer til “What I’ve been doing – Engler&Cowboyer Nettbutikk”

 1. Ladybirds Nest avatar

  Hei Maren! Stemmer det, jeg har jobbet for andre nettbutikker også. Er ikke utvikler, men har bred erfaring innen e-commerce og digitale flater 🙂

 2. Maren avatar
  Maren

  Hei
  Er du utvikler?
  Jobbet ikke du for en annen nettbutikk?

 3. Maren avatar
  Maren

  Hei
  Er du utvikler?
  Jobbet ikke du for en annen nettbutikk?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *