Yogagrøt med kokos

Yogagrøt med kokos

Hun minste hjemme hos oss ELSKER grøt! Jeg synes også grøt er godt, men liker best å gi den litt mer funk. Da jeg og en venninne var i Romsdal på yogatur i høst så fikk vi servert en skikkelig digg grøt av yogalæreren vår, Ingrid. (Ingrid er forresten verdens herligste yogadame, så blid og sprudlende – har du lyst til å bli bedre kjent med yoga så kan jeg anbefale et besøk i studioet hennes – Romsdal Yoga). Grøten var inspirert av grøt i grøtboka til Vibeke Klemetsen, så den kan vel trygt kalles en yogagrøt. Jeg har valgt å tilføre enda flere digge ting som vi er glad i, og resultatet er en skikkelig digg grøt som vi er blitt kjempeglade i!

Yogagrøt med kokos

Photos: ladybird

Vår versjon av Yogagrøt- med kokos

For å lage denne yogagrøten trenger du risengryn, havregryn, chiafrø og andre valgfrie frø du er glad i, kokosflak og valgfri melk (vi bruker vanlig melk).

Lag opp en god porsjon risengrynsgrøt, litt tynnere enn vanlig. Når denne begynner har stått og godgjort seg en stund så har du oppe havregryn, chiafrø og eventuelt andre frø du er glad i. Denne gangen hadde vi oppi solsikkefrø, litt bokhvete og litt frøblanding. La det stå å småkoke til det er passelig tyggemotstand. Topp med kokosflak!

Det høres kanskje bittelitt rart ut og mikse risengrynsgrøt og havregrøt på denne måten – men jeg lover deg, det er skikkelig digg! Og med kokos på toppen blir den så digg! Jeg elsker kokos, og det har tydeligvis datteren min arvet. Kokosflak er noe av det beste hun får!

2 thoughts on “Yogagrøt med kokos

  • Reply Luisa - La Mar 31. mars 2018 at 00:44

    Åh, nam! Dette så utrolig godt ut!

    • Reply Ladybirds Nest 5. april 2018 at 10:12

      Den er skikkelig digg, sikkert på at liten og stor vil like den 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *