Little Black Primer

Inneholder produktlenker
Little Black Primer

Det er noe som heter at man ikke skal endre på noe som fungerer godt. Og slik tenkte jeg litt da jeg sto på tax free’n på Gardermoen og skulle plukke med meg Estee Lauder sin Lash Primer Plus. Den har vært min go-to primer til vippene i åresvis. Men nå var den plutselig ikke å få tak i. Eller, den er sikkert mulig å få tak i fortsatt, men de hadde den ikke på Gardermoen. Der hadde de bare den nye arvtageren – Little Black Primer. Ganske så skeptisk plukket jeg med meg en!

Little Black Primer

Nå har jeg begynt å venne meg litt til tanken på at Lash Primer Plus skal bli borte, og har fått testet ut denne nykommeren litt. Og jeg kan raskt bekrefte at den er ganske annerledes enn Lash Primer Plus. For det første så har den jo faktisk endret farge, den nye utgaven er som navnet sier – sort! Kosten er også ganske annerledes, den er bøyd og ganske tett. Jeg bruker alltid litt tid på å venne meg til og bli kjent med nye koster.

«All thing are possible with coffee and mascara»

Og den er også litt annerledes i konsistensen. Der Lash Primer Plus var veldig lett, så må man jobbe denne litt mer inn i vippene. Der man med Lash Primer Plus kunne være litt uvøren når man tok den på, må man nå være litt mer nøye da den kan klumpe og klistre seg sammen litt mer. Den minne litt mer om en maskara. Og den har vel på mange måter utviklet seg mer mot en maskara. Man kan velge å kun bruke denne de dagene man vil ha et naturlig resultat, eller man kan bruke den som en base for å få maks ut av maskaraen sin. Den skal visstnok også fungere som en slags top coat, hvis man vil forsegle maskaraen sin og den et litt mer motstandsdyktig resultat.

Little Black Primer

Photos: ladybird

Jeg er ganske så sikker på at jeg kommer til å bli gode venner med Little Black Primer. Dog, som et litt annet produkt enn Lash Primer Plus. Den blir som en slags hybrid mellom en maskara og en primer. Så mye mulig jeg må lete etter en ny primer, som rett og slett bare er en primer også – og begge to kan bli faste innslag i sminkepungen.

2 thoughts on “Little Black Primer

 • Reply sklep internetowy 17. mars 2024 at 04:03

  Wow, superb blog layout! How long have you ever been blogging for?
  you make running a blog look easy. The whole look of your
  site is excellent, as neatly as the content
  material! You can see similar here sklep

 • Reply Kzring 5. januar 2024 at 21:37

  allergy medication primary name can flonase make you sleepy list of otc allergy medications

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *