Mini Palazzo pants

Mini Palazzo Pants // Lindex Kids

Inneholder sponsede produkter
When mini got cooler pants than you

Jeg fullstendig digger de nye buksene til hun lille. Sjekk så kule da! Vide palazzo-bukser med plisséer. Jeg har skikkelig lyst på de selv.

Mini Palazzo Pants

De er foreløpig bittelitt store til henne, det er bare såvidt hun ikke trår i de. Men vi klarte ikke vente med å ta de i bruk, de er så kule.

 

Mini Palazzo Pants

Når det blir varmere ute, så er de nok også veldig luftige å deilige å gå med. Jeg skulle ønske de fantes i min størrelse og! Tenk deg det, hun i mini palazzo pants – og jeg i matchende. Det hadde vært litt kult da!

Mini Palazzo Pants

Buksen er fra Lindex Kids. Hun fant seg også en kjole da var innom der sist, hun elsker denne. Aller helst vil hun ha den på i barnehagen hver eneste dag. Og den er perfekt i barnehagen. Jeg er nok en litt praktisk mamma, jeg vil at klærne som brukes i barnehagen skal være gode å ha på og lette å bevege seg i. Og det er Lindex god på!

Mini Palazzo pants

Mini Palazzo Pants
Photos: ladybird

Tenk så kule disse buksene blir litt lenger utpå våren, til olajakke og noen kule sneakers. Jeg er faktisk bittelitt sjalu på de buksene der.


Publisert

i

,

av

Kommentarer

2 kommentarer til “Mini Palazzo Pants // Lindex Kids”

  1. Nanne avatar
    Nanne

    Å helledussen 🙂 Så søt og så kul, de buksene er jo råfine! Fikk lyst på et par i voksenstørrelse selv, jeg 😉

    1. Ladybirds Nest avatar

      Ja, jeg vet! Kan de ikke bare lage de i voksenstørrelse også! Så kan vi matche 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *