Følelsen av skikkelig rene tenner

Inneholder produktlenker // PureYou.no Ambassadør
Følelsen av skikkelig rene tenner

Du vet den følelsen rett etter at du kommer ut fra tannlegen etter å ha renset tennene. Når tennene bare føles superrene? Litt slik føles det å pusse tennene med denne tannkremen. Og er det en ting jeg digger, så er det den følelse av skikkelig rene tenner.

Følelsen av skikkelig rene tenner

Weleda sin Salt tannkrem er en tannkrem basert på havsalt og mineraler. Og som navnet tilsier, så smaker den jo ganske salt – det minner meg om smaken av å bade i saltvann! For en slik innlandskrabbe som meg, som ikke er vokst opp med å bade i saltvann hele sommeren, så er ikke den saltsmaken helt en favoritt. Derfor bruker jeg alltid å kombinere denne salt tannkremen med min vanlige tannkrem. En liten dært av hver.

Følelsen av skikkelig rene tenner

Photos: ladybird

Følelsen etter å ha pusset tennene med denne blandingen er superren, skikkelig “rett etter tannlegebesøk følelse”. Det blir jo nesten som en skrubb for tennene, så det kan også motvirke misfarging av tennene ved regelmessig bruk. Og det kommer godt med når det blir noen daglige kaffekopper.  Test ut denne lille favorittkombinasjonen min hvis du også elsker følelsen av nyrensede tenner! Weleda sine produkter kan du blant annet få tak i hos PureYou.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.