Noen Black Week favoritter fra Pierre Robert

Annonse
MINE PIERRE ROBERT FAVORITTER

Nå nærmer det seg Black Week og jeg har gjort et lite samarbeid med Pierre Robert. Jeg har plukket meg ut noen favoritter derfra, som kommer med på det store Black Week tilbudet deres. Hvis du har lyst til å få tilgang til Pierre Robert tilbudene så snart som mulig, så bør du følge nyhetsbrevet deres – sign deg opp her.

Pierre Robert Black Week

En av de første tingene jeg falt for var denne tynne, delikate turtlenecken i ribbestrikket merinoull. Den er like perfekt til avslappede jeans, som classy dressbukser, eller under en kjole. Elsker tynne, delikate ullplagg som gjør det enklere å gå med lag på lag!

Pierre Robert Black Week

Den andre favoritten min er den tynne t-skjorten i merinoull fra Hanneli-samarbeidet til Pierre Robert. Jeg elsker gode baseplagg, og det er helt supert at de kan komme i ullversjon for vinterbruk!

Pierre Robert Black Week

Denne t-skjorten er jeg forresten så glad i at jeg nå har den i tre like farger – hvit, rosa og brun!

Pierre Robert Black Week

Den siste favoritten er et ribbet sett i myk merinoullblanding til hun lille. det perfekte mellomlaget til barnehagebruk.

Husk å sign deg opp på nyhetsbrevet til Pierre Robert, så får du tilgang til Black Week tilbudet så tidlig som mulig!

5 thoughts on “Noen Black Week favoritter fra Pierre Robert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *