Vannmelonpizza #1 – banan og hasselnøtter

En ganske så annerledes pizza

Du har vel kanskje sett fenomenet vannmelonpizza? Hvis ikke, så høres det veldig rart ut. Men det er egentlig ikke så rart når man ser hva det egentlig er. Det er rett og slett vannmelonskiver med diverse topping. Akkurat som pizzabiter. You get the point!

Vannmelonpizza versjon 1

Vi har fått litt dilla på vannmelonpizza i det siste, så vi tester ulike varianter. Og noen av disse tenkte jeg å dele med dere! Førstemann ut er vannmelonpizza med banan og hasselnøtter.

Vannmelonpizza versjon 1

Til denne vannmelonpizzaen trenger du følgende: vannmelon, yoghurt (gjerne kokos!), hasselnøtter, banan og mynte. Skjær vannmelonen i passe tykke skiver og legg på et fat. Sprinkle over med yoghurt, og da gjerne kokosyoghurt. Skjær banan i skiver og legg utover vannmelonen. Dryss over hasselnøtter (kan gjerne ristes hvis du har tid!) og pynt med litt mynte helt til slutt.

Vannmelonpizza versjon 1

Nyt en frisk og søt liten koserett, den er både leskende, knasende, søt og forfriskende på en gang – en helt perfekt liten sommerrett når man bare vil kose seg litt eller ha en sunn dessert. Vannmelonpizza er også perfekt å servere i barneselskap, som et sunt alternativ til alle kakene. Min erfaring er ofte at kidsa forsyner seg av frukten og bærene først, når de får velge selv.

Vannmelonpizza versjon 1

Og som dere ser, så var det ei lita ei her i hus som ikke klarte å holde fingrene unna. Dette var antageligvis de søteste behind the scenes bildene jeg noen gang har fått festet på film, så de havnet liksågodt på bloggen. For hun veslemor dukker titt og ofte opp når jeg tar frem kamera, og hun sniker seg ofte med på en del av bildene. men sjelden så vellykket som dette.

Vannmelonpizza versjon 1

Photos: ladybird

Test ut denne vannmelonpizzaen og se om du liker konseptet! Jeg deler snart noen flere versjoner!

God helg!

3 thoughts on “Vannmelonpizza #1 – banan og hasselnøtter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *