Reisetips #1 Bali – Nusa Dua

Inneholder produktlenker

Nusa Dua Beach Bali

Nusa Dua – sand mellom tærne

Bali er og blir en av mine favorittdestinasjoner. En utrolig fascinerende øy, med alt fra kritthvite strender til frodig jungel, vulkaner og røffe klippelandskap. Og menneskene, de herlige menneskene! Man føler seg veldig velkommen på Bali, menneskene er nysgjerrige og imøtekommende. Og det er lett å la seg fascinere av deres rike kultur og fine tradisjoner.

Siden det er tid for ferie for mange, så tenkte jeg å dele noen reisetips, med noen av mine favoritter. Alt fra restauranttips, til hotelltips, plasser å besøke, øyer å oppleve og små skjulte perler.

Nusa Dua Beach Bali

Først ute er Nusa Dua. Nusa Dua ligger sentralt på Bali og har en veldig frodig natur og flotte strender. Noen av de finere strendene i det området av øya. Det er et litt roligere område på øya, og passer kanskje best for barnefamilier, en rolig ferie med kjæresten og for de som liker seg i litt mer avslappede omgivelser. Det er kanskje ikke hit du drar for liv og røre, men det er allikevel ikke lange taxituren til litt mer urbane områder av øya.

Nusa Dua Beach Bali

Nusa Dua har nydelige langrunne strender, perfekt hvis du har med deg barn. Området preges av litt finere resorts og det er mange fine hoteller å velge mellom.

Nusa Dua Beach Bali

Som på resten av øya, så er aldri surfbrettene langt unna. Selv om det er langt bedre surfemuligheter andre steder på øya.

Nusa Dua Beach Bali

Og som på alle andre steder på Bali, så dukker det opp templer både her og der. Kulturen og religionen er sterkt forankret i øyas identitet og en av de tingene som gjør Bali så spesiell.

Hvis du har lyst til å stoppe innom Nusa Dua når du er på Bali, så er Mulia Resort, Samabe Bali Suites & Villas og Kayumanis verdt å sjekke ut! Om ikke annet, sjekk unna SPA-avdelingene til de flotteste hotellene når du er der, de har noen fantastiske SPA-avdelinger som er verdt et besøk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.