Tid for hjem!

Inneholder produktlenker
Alle valg man skal ta…

Jepp, her er det tid for hjem om dagen. Vi skal flytte! Hjem til litt mer landlige omgivelser, hjem til familie. Hjem til det som alltid har vært hjem. Huset begynner å ta form, nå er det ikke mange ukene igjen. Og det er utallige valg som skal tas.

Tid for hjem1. Storebror 2.HK Living 3. Jakobdals 4. HK Living 5. House Doctor

En ting jeg er ganske så siker på, er at det skal bli mer tepper i vårt nye hjem. jeg er litt måteholden på tekstiler generelt. men jeg kjenner at det er på tide å slippe inn enda flere tepper. På mange måter så synes jeg det rammer inn interiøret og setter fokus på møblementet på en veldig fin måte. Dessuten blir det lunt og hyggelig. jeg kjenner at jeg er veldig for hygge, et deilig fristed å komme hjem til.

Naturlig nok så kommer det til å bli mer interiørfokus her fremover – og etterhvert litt bilder av det nye hjemmet vårt. har du noen fantastiske tips innen interiør, noe som inspirerer, noen fantastiske møbler – ja hva som helst! Del gjerne.

One thought on “Tid for hjem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *