Lukten av sitrus

Inneholder produktlenker
Grapefrukt, sitroner, appelsiner…

Jeg elsker sitrusfrukter. Både de friske smakene og de deilige luktene. Og det gjenspeiles også i baderomshylla mi. Der finner du mange produkter som er basert på sitrusfrukt.

Lukten av sitrus // Ladybirds Nest

Først ute er renseskummet fra Nuori, Vital Foaming Cleanser. Et deilig, fluffy renseskum som lukter behagelig av appelsin. Mannen synes denne lukter så godt at han tyvlåner den rett som det er.

Duften av sitrus

Den andre friske sitrusfavoritten er dusjsåpen fra Therapie. Jeg elsker duften av denne! Den dufter friskt av sitrusfrukter og minner meg veldig om mange av såpene på Bali – noe som vekker mange vanvittig gode minner! Så digg og oppkvikkende å starte dagen med en dusj med duft av sitrus!

Therapie er forresten et av mine absolutt favorittmerker hos Pureyou.no!

Duften av sitrus

Denne kroppsoljen fra RÅ Organic Skincare er superdigg! Jeg elsker kroppsoljer, og spesielt på vinteren. Og denne er en av de bedre. Den trekker raskt inn og etterlater huden myk og med en superfrisk sitrusduft! Mannen kommenterer duften hver gang jeg har tatt på meg denne.

Duften av sitrus

Jeg har tidligere nevnt at jeg synes aromaterapi og de ulike effektene til dufter er veldig fascinerende! Derfor er jeg også glad i de små duftstiftene fra Scentered. Scentered har slike små stifter, som er satt sammen av essensielle oljer etter ulike behov. Denne varianten heter «Be Happy» og er en deilig, aromatisk blanding av grapefrukt, sitron, blomstertoner og mint.

Lukten av sitrus // Ladybirds Nest

Photos: Ladybirds Nest

Jeg liker å ha den liggende i veska, og ta en liten sniff på den når jeg føler for det. Man kan også påføre den på kroppens pulssoner, slik som på håndleddet og på halsen under øret – for en instant liten aromatisk oppkvikker! Den var også med i veska når vi fløy til Gdansk i helgen, det er ekstra digg med slike produkter inne på fly med dårlig luft.

Har du noen sitrusfavoritter?

One thought on “Lukten av sitrus

  • Reply sklep internetowy 16. mars 2024 at 23:09

    Wow, fantastic weblog structure! How lengthy have you
    been blogging for? you made blogging look easy. The total look of your site
    is great, as neatly as the content! You can see similar here
    sklep

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *