Yoga dressen min fra Kashmina

Annonse/Kashmina Ambassadør
Post Yoga følelsen i yoga dressen

Et mykt slør over tankene, en avslappet og myk kropp, det er en del av den derre post yoga feelingen. Som et mykt, varm slør som omfavner deg i de kommende timene. da er det ekstra digg å tulle seg inn i deilige, myke plagg. Og joggedressen fra Kashmina er blitt min yoga dress. Det diggeste antrekket jeg kan tenke meg etter noen timer på matta.

Post Yoga Feeling i Kashmina

«See you in Savasana»

Post Yoga Feeling i Kashmina - Yoga Dressen

Denne myke dressen i kashmir er perfekt når verden er litt blurry etter en lang yogaøkt. Jakken har hettejakke-fasong, med et litt nettere snitt, den er litt kortere, med kortere ermer. Buksene har en avslappet fasong med litt saggete snitt men samtidig nett og fin. En ganske feminin og fin dress, så man lett kan bruke den utenfor døra også! Har du forresten testen trenings BH’ene fra Run&Relax? de er supergode! jeg liker best «sportsbra» variantene, jeg liker nemlig at bh’en sitter litt godt når jeg trener, enten det er tung styrke eller står opp ned i en ashtanga økt.

Yoga Dressen - Kashmina

Photos: ladybird

Denne dressen er rett og slett, (for å bruke et yogauttrykk) «Namaste – All Day long!»

3 thoughts on “Yoga dressen min fra Kashmina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *