Sommerens favoritter

Annonse // Inneholder produktlenker

Sommerens favoritter - Ouai melrose Place Eau de Parfum

Sommer er deilig! Og jeg håper du nyter den, hvor enn du er. Det går ganske lang tid mellom hver gang jeg titter innom her, men nå måtte jeg bare innom og dele en liten sommerkavalkade – en samling av alle produktene som har utpekt seg som favoritter i sommer! Noen er nye favoritter, mens andre har vært med år etter år.

Første produkt ut er en gammel favoritt, som har blitt nevnt her på bloggen flere ganger – nemlig Coola sin Rose Essence Mineral CC Cream. Selv om jeg kjenner dette produktet godt, og har brukt det i mange år, så ble jeg fortsatt overrasket over hvor fin glød den gir da jeg startet på en ny tube igjen tidlig i sommer. Det er en CC Cream med SPF20 som gir en helt fantastisk glød, og bittelitt dekkevne. Jeg synes gløden er så fin at den er verdt å bruke kun for det. Du kan jo bare se her, så skjønner du at denne har vært med en stund!

Neste produkt er fra en dansk favoritt, nemlig Rudolph Care. De har kommet med Self Tanning Drops, og de er helt supre! Det er rett og slett selvbrunerdråper som du blander inn i ansiktskremen eller body lotion, så får du gradvis en veldig fin solkysset farge! En veldig enkel måte å få litt farge på, bare blande dråpene i produkter du allerede bruker. Du finner Rudolph Care mange steder, blant annet her – eller på Tax Free på Gardermoen hvis du snart skal ut og fly!

Så har du et produkt som også er en selvbruner, men i en litt annen form – nemlig som en toner! Eco by Sonya Face Tan Water er en genial toner som gir en fin solkysset glød til huden! Og den er superenkel å bruke – ta litt på en bomullpad og stryk over huden. Perfekt å gjøre som siste steg i kveldsrutinen, så våkner du opp med solkysset glød dagen etter!

Da kan vi fortsette med noen digge favoritter for glow på kroppen! Bondi Sands er et temmelig nytt brand i Norge. Og jeg har blant annet falt for deres LiquidGold Self Tanning Dry-Oil. Rett og slett en tørrolje som gir deg fin sommerglød! Den lukter digg av kokos (jeg elsker jo kokos!), og den trekker overraskende raskt inn! Veldig ofte så må du ta på selvbruner på kvelden, eller en dag du ikke har planer , for så å gå med det i mange timer og skylle av. Men denne kan jeg faktisk smøre meg inn med på morningen og gå med, siden den gir en fin glans og den lukter godt!

Så har du The Organic Pharmacy sin Tan Accelerator. Og den er så digg! Det er en slags fuktighetsgivende gele som gir huden masse fukt og prepper den for tid i solen, slik at du får en finere brunfarge. Også lukter den så fantastisk at jeg skulle ønske de kunne lage en parfyme av den duften!

Og den siste er Skin Camilla Pihl sin Body Bronzing Oil. Jeg digger å bruke den på kveldene, for å få en skikkelig fin glød! Så fint når man har bare ben, eller bare skuldre! Helt perfekt å smøre seg inn med etter en dag i solen, når man skal ut på noe gøy, eller når man vil være litt ekstra fin!

Exuviance er og blir en favoritt hos meg, et merke jeg alltid kommer tilbake til! Og jeg har alltid en god andel Exuviance produkter i baderomsskuffen. Akkurat nå er SkinRise Bionic Tonic en favoritt. Det er pads som etterlater en fuktig hinne på huden, som raskt trekker seg inn. Det blir nesten som et lag med serum, bare at man påfører det med pads. Padsene gir huden godt med glød, de gir fuktighet og huden føles rett og slett freshere når man bruker disse.

Den andre favoritten er en maske som har vært en del av hudpleierutinen min i åresvis. Det var hudpleieren min som først introduserte meg for den, hun kallder den Askepott-maske, siden gir gjør huden så utrolig fin og glødende! Det er Exuviance sin Rejuventaing Treatment Masque. En gelemaske som stivner på huden, og blir til en peel-off mask. Test den, så forstår du hva jeg mener – den er helt super.

Så har du et knippe litt annerledes produkter. Epsom salt er en favoritt i badekaret eller fotbadet, da det virker rensende, mykgjørende og er fint hvis du har kramper i leggene. Jeg bruker det i badevannet eller fotbadet, eller blander det med en deilig olje og lager skrubb.

Så har du Karmameju sin Hero PH solution 02. Det er en slags stabiliserende gel, som hjelper huden å opprette sin ideelle ph-balanse og dermed styrke huden sin barriere. Helt supert hvis du føler at huden er litt koko! Nå om sommeren så utsettes huden for mye vær og vind, solkrem og en del produkter – så da er det godt med et produkt som kan roe litt ned og hjelpe huden å gjenopprette balansen sin. Er for eksempel helt super hvis du klør i hodebunnen eller å påføre etter såper som er litt sterke for huden, da hjelper du huden å finne tilbake til din ideelle ph-balanse.

Også har du ISUN sin life saver, nemlig Herbal Shea Butter. Det er en rik, tykk balm som kan brukes til alt! Tørre lepper, solbrent hud, på eksem, på tørre neglebånd, på insektstikk – kort sagt et produkt som er supert å ta med på ferie! Det lukter deilig av urter, en lukt som kan være litt uvant, men både jeg, fireåringen og mannen i huset elsker den!

Jeg elsker ansiktsmist, og spesielt når det er sommer og varmt! Mist Delight er alltid tilgjengelig i veska, for en oppfriskende liten dusj når man føler for det. Også lukter den himmelsk godt, slik som de aller fleste av Rudolph Care produktene gjør. Såååå digg å ha med seg på stranda!

Også har du Light Out Pillow Mist’en fra MON SUN. Jeg er helt besatt av lukten på denne, og sprayer den på sengetøyet hver gang jeg skifter på senga. Og den får også blir med på ferie, for sengetøyet skal lukte like godt der! Merket fås kun hos Kicks såvidt jeg vet.

Så har du et produkt som jeg sjelden finner noen nye favoritter av – nemlig parfyme! OUAI er et hårpleiebrand med skikkelig digge produkter, som lukter helt tullete godt. Og de har faktisk egne parfymer basert på duftene fra hårproduktene. Melrose Place er duften jeg går for i sommer. Se for deg en skikkelig diger bukett hvite, crispy blomster, krydret med litt varme fra tre og pepper – ja da har du denne duften. Elsker den! Også er den en ganske fin kontrast til parfymene jeg vanligvis faller for. Jeg har nemlig en tendens til å like de litt mer maskuline duften basert på tre, lær, lukten av bål. Denne her er rake motsetningen, skikkelig fresh og feminin. Og jeg elsker den! Hvis du er så heldig å bo i Stavangerområdet så bør du stikke innom Koch Parfymeri og hudpleieklinikk, det eneste stedet du får kjøpt OUAI i Norge. De har nettbutikk og altså (med veldig mange freshe brands!). Ellers bør du sjekk ut merket hvis du er på reisefot og kommer over det!

God sommer da sweets!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *