Podcast tips #2 – «Ingefær» av Sara Lossius

Podcasttips - nyttig på øret // Ladybirds Nest

Podcast tips – verdt å lytte til!

Podcast tips #2 består av Sara Lossius sin podcast  «Ingefær». Sara Lossius er ei veldig trivelig dame som tar en snakk med en rekke inspirerende og dyktige mennesker. Her snakkes det om alt fra trening, helse, mammalivet, mat, økonomi, psykisk helse, jobb og masse andre inspirerende temaer.

I en av de siste episodene hun har lagt ut så snakker hun med Vibeke Klemetsen, en av mine favoritt yoga-damer. I tidligere episoder får vi blant annet et møte med Inger i Dubai, fargeeksperten Dagny Thurmann-Moe, Margit Vea, Anja Stang og Funkygine. Man toucher hverdagslige temaer, og de litt større spørsmålene i livet.

Podcasttips - nyttig på øret // Ladybirds Nest

Podcast er genialt når man er ute og går tur, på vei til og fra jobb, når man er på kjøretur, ja til og med på joggetur. Og snart er det jo ferietid for mange, og da er det deilig å kunne ligge litt på stranda med noe godt å lytte til på øret.

Podcast tips - nyttig på øret // Ladybirds Nest

Photos: Ladybirds Nest

Jeg er ganske så sikker på at du finner et tema som berører deg blant alle episodene som ligger ut på Ingefær podcasten.  Sara Lossius har forresten en blogg også, som handler om en del av de samme temaene som podcasten – mat, helse, mammarollen og trening. Verdt å sjekke ut hvis du får sansen for dama, og det kan jeg nesten garantere at du får.

Har du noen gode podcast tips du vil dele?

One thought on “Podcast tips #2 – «Ingefær» av Sara Lossius

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *