Kailijumei – lebestiften med blomst

Inneholder sponsede produkter

Verdens vakreste lebestift // Kailijumei

Lebestiften med blomst og gullflak – Kailijumei

Den er kitchy, vakker, morsom og ganske så annerledes. En helt gjennomsiktig lebestift med gullflak og en bitteliten blomst fra det japanske merket Kailijumei.

Man tenker jo automatisk at den bare er et ganske morsomt påfunn. Men den er veldig god også, den føles mer som en leppebalm enn en lebestift. Og ja, den gir farge! Fargen utvikles først i møte med leppene. Den versjonen jeg har blir frisk rosa når du påfører den. Fargen kan egentlig minne ganske mye om den rosafargen som O-Glossen til Smashbox gir. Og dere som har fulgt meg lenge vet jo at det har vært en favoritt hos meg lenge. Denne rosafargen heter «Barbie Doll Powder» – ikke la navnet skremme deg.

Verdens vakreste lebestift // Kailijumei

Og den er jo veldig fin å se på da! Man blir rett og slett ganske glad av å ha en sånn i veska. Jeg må smile litt hver gang jeg tar den opp. Veldig yndet instagram-materiale rett og slett.

The Flower Lipstick // Kailijumei

Photos: Ladybirds Nest

Dere som følger bloggen til Camilla Pihl, husker vel at hun kjøpte en slik lebestift da hun var i New York i vinter. Jepp, det er samme merket! Kailijumei – prøv å uttal det etter å bare å ha lest det en gang 😉 Merket kommer opprinnelig fra Japan, som veldig mange andre morsomme brands. Kailijumei ble faktisk kåret som «det mest dedikerte og etterlengtede» merket under en av de største beautymessene i Japan, nærmere bestemt Cosme Tokyo 2017.

Og nå er altså den vakre lebestiften med blomsten å få tak i her hjemme. Jeg regner med at den vil dukke opp i flere og flere butikker etterhvert, men nå er den blant annet å få tak i på lulus.no og eleven.no

Lebestiften finnes også i andre fargetoner, både lilla, rødlig og oransj – hvis du ikke er av den rosa typen. Jeg kjenner at jeg er veldig nysgjerrig på hvordan den blomsten egentlig er, det blir litt spennende å se når man nærmer seg slutten på lebestiften.

3 thoughts on “Kailijumei – lebestiften med blomst

 • Reply Scozeg 6. januar 2024 at 04:43

  best non prescription allergy medication best non prescription allergy medication alternative allergy treatment options

 • Reply Karen-Christine 30. april 2017 at 15:33

  For en artig sak! Husker mora mi hadde en leppestift når jeg var liten som ga en helt annen farge når man tok den på. Var så fascinert av den at jeg ofte prøvde å få kloa i den for å teste selv :p

  • Reply Ladybirds Nest 2. mai 2017 at 20:30

   Åhhh så kult å høre! jeg visste ikke at slike ting fantes da vi vokste opp. Mammaen din var nok tidlig på’n 😉 Den er utrolig festlig da, jeg blir glad hver gang jeg tar den opp av veska!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *