Pierre Robert Wool Collection

Delvis sponset 
Photos: ladybird
Hos pressebyrået til Pierre Robert fikk jeg noen plagg fra deres ullkolleksjon, og de likte jeg så godt at det endte med at jeg kjøpte meg en rekke plagg selv. Nå har jeg singleter, t-skjorter, genserer og sportstøy i ull og ullblandinger i garderoben. Og storfavorittene finner du her. T-skjortene i merinoull som er ganske ettersittende og har en dyp rund hals og litt lenger ermer – jeg bare elsker passformen på disse! De er så fine, både til jeans (slik som jeg blogget for et par dager siden) til skjørt og snekkerbukse. Resten av favorittene er fra den sportslige ullkolleksjonen til Pierre Robert. En deilig høyhalset genser med zip, og trenings-BH i ullblanding. Sistnevnte er helt genialt nå som jeg ammer og må være litt ekstra varsom så melkefabrikken ikke fryser. 
Jeg anbefaler virkelig å sjekke ut Pierre Robert sitt ulltøy, jeg er veldig glad for at PR-byrået gjorde meg kjent med produktene. Flere topper og trenings-bh’er i ull står faktisk på innkjøpslista!
For my International Readers
I popped by Pierre Roberts’ PR Agency the other day, and came home with some items from their new wool collection. I ended up loving them, and bought another bunch of Pierre Robert wool. My absolute favourites are the wool tee with a round neck, the sportstop with a zip and the woolbra. The bra is just perfect now that I am breatsfeeding, no need to worry about chilled tits. Actually I need to buy some more of these tops shown in the pic, since I use them all the time!

7 thoughts on “Pierre Robert Wool Collection

 • Reply Ffbvdo 6. januar 2024 at 05:09

  allergy pills non drowsy otc allergy medication comparison chart allergy medication primary name

 • Reply ladybird 8. desember 2015 at 20:44

  Ringvold: de er ganske normale. jeg har en i small og en i medium. Den i medium er da litt løsere. Synes egentlig begge to sitter fint på. Du kan antageligvis kjøpe den størrelsen du vanligvis bruker.

 • Reply ladybird 8. desember 2015 at 20:43

  Anonym: Jepp, jeg har vasket de flere ganger allerede – slik er det med baby i hus 😉 Jeg synes alle disse plaggene har holdt seg veldig bra. T-skjortene skal man dra litt i etter vask, det står også på esken, de har uansett holdt formen veldig godt – de ser bare litt små ut med en gang de er vasket. Jeg har ikke merket at noen av plaggene har krympet.

 • Reply ladybird 8. desember 2015 at 20:41

  Karianne: den er supergod, jeg må kjøpe meg den i flere farger jeg 🙂

 • Reply ringvold 27. november 2015 at 21:21

  Hvordan er størrelsen i de tskjortene? ☺

 • Reply Anonym 26. november 2015 at 21:18

  Har du vasket plaggene ennå? Kjøpte meg en nydelig ulltrøye med lange armer fra PR sist vinter, som jeg vasket helt etter anvisningen – men den tovet seg og krympet, og ble faktisk helt ubrukelig :-/ Så lei meg for det, for trøya var fantastisk fin…..

 • Reply Karianne 26. november 2015 at 14:15

  De plaggene er skikkelig fine! Har ønsket meg sportstoppen – den med lange ermer og glidelås – i julegave 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *