«Natural Nipple Butter» fra skinlove.no – så mye mer enn en ammekrem

Annonse/samarbeid med skinlove.no
Photos: ladybird
Når man blir mamma så er det en salve man får høre om, og som man kanskje aldri hadde tenkt på at fantes en gang: brystvortesalve. Og da er det som regel Purelan alle tenker på! Purelan er jo også kjent blant beautyjunkies, siden mange også sverger til den som leppepomade. Og hos meg, som hos mange andre, var Purelan med i sykehusbagen når jeg skulle føde. Men Purelan er ekstremt klissete og seig, så seig at den er litt vanskelig å vaske vekk fra fingertuppene etter påføring. Og det er rett og slett ikke en veldig god kombinasjon med såre brystvorter. Jeg skulle ønsker jeg hadde kjent Natural Nipple Butter tidligere. Om jeg skal pakke sykeshusbagen igjen, så er det denne som skal med! Natural Nipple Butter fra Earth Mama Angel Baby fra skinlove.no
Denne ammekremen er basert på 100% naturlige ingredienser og den har en deilig konsistens som smelter når den varmes opp mellom fingertuppene. Langt mer skånsomt mot sår hud. Og den funker også supert som leppepomade, på neglebåndene, på tørre albuer og til og med på bleieutslett! Sistnevnte har jeg ikke testet ut, siden veslefrøkna vår ikke har hatt det problemet (det kan vi nok takke disse våtserviettene for).
Konsistensen på salven kan minne litt om kokosolje, som smelter med en gang du varmer den opp på huden. Lukten er veldig mild og naturlig, og minner meg egentlig en del om kakaosmør. Og det er kanskje ikke så rart, siden en form av kakaosmør er en av hovedingrediensene. Denne lille krukken står nå fast på badet, som en liten lifesaver når små hudkriser oppstår! 
Et lite tips fra meg! De aller første ukene så har babyer ganske lange og skarpe negler og de klorer seg lett i ansiktet. Disse små neglene er da ikke anbefalt å klippe helt i starten, da er denne salven fin å massere inn babyneglene med, slik at de holder seg mykere og ikke klorer opp huden så lett. 
Jeg vil nok kalle Earth Mama Angel Baby sin Natural Nipple Butter for en multisalve og ikke en ammekrem, siden den egentlig fungerer til det meste! Klikk den hjem fra skinlove.no her.

Pst! Nå står Black Friday og Cyber Monday for tur – det kan lønne seg å følge skinlove.no sitt nyhetsbrev og på instagram og facebook!

For My International Readers
When I packed my hospital bag, there was one thing that everyone told me to bring – a nipple balm! And in Norway there are one nipple balm that are known to every mum to be, the one called Purelan. And like nearly every other mum, I packed a tube of Purelan in my hospital bag. But let me tell you, next time I’ll swap Purelan with this one! «Natural Nipple Butter» from Earth Mama Angel Baby. Where Purelan is thick and sticky, Natural Nipple Butter is light and soft. It doesn’t get sticky on the skin, and it’s packed with natural ingredients. No lanolin!


Purelan might double up as a lipbalm, but «Natural Nipple Butter» is an exellent multiuse product – it can be used as a nipple balm, on chapped lips, cracked heels, dry elbows, on cuticles and even as backup on diaper cream! So next time, I’ll bring this one!


To be bought on the webshop skinlove.no, specializing on natural skincare.

5 thoughts on “«Natural Nipple Butter» fra skinlove.no – så mye mer enn en ammekrem

 • Reply Floydbuh 20. april 2024 at 17:44

  mexican border pharmacies shipping to usa: cheapest mexico drugs – buying from online mexican pharmacy

 • Reply Williamzesee 20. april 2024 at 07:12

  mail order pharmacy india https://indiaph24.store/# world pharmacy india
  online pharmacy india

 • Reply Ejdqki 6. januar 2024 at 05:22

  strongest otc allergy med prescription vs over the counter skin allergy tablets list

 • Reply ladybird 8. desember 2015 at 20:47

  Hilde: hahaha, du vil ikke tro alt du vil få et naturlig forhold til etter du har vært gjennom graviditeten og månedene etter 😉 Å ta vare på puppene anbefales! De kommer til å være helt sprengt et par-tre døgn etter fødselen når melka kommer, det kan være greit å være litt forberedt på. Men det går seg fort til, ihvertfall hvis vesla er flink til å få godt tak med en gang. En slik ammesalve er uansett veldig lurt å ha med i sykehusbaggen, den funker både på brystvorter, tørre lepper og som nødkrem på alle små kriser som oppstår 😉

 • Reply Hilde 27. november 2015 at 02:11

  Nipple krem ja.. Mye rart man skal igjennom når man får barn haha 😀
  Får vel bare bestille med en gang, bare tanken på å amme gir meg såre brystvorter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *