Pick Up and Jump Back

På mandager er det alltid en lang yogaøkt på meg, en fantastisk start på uken. Nå har vi jobbet litt ekstra med denne bevegelsen, og det trengs, for den er ganske tricky å få til. Med mye trening blir det litt om litt bedre for hver gang. Trykk deg inn på denne youtube-siden og få flere gjennomganger av ulike stillinger og utfordringer.

4 thoughts on “Pick Up and Jump Back

 • Reply spectralex.top 9. mars 2024 at 22:40

  Wow, awesome weblog structure! How lengthy have you ever been running
  a blog for? you make running a blog look easy.

  The entire glance of your web site is wonderful, as smartly as the content!
  You can see similar here sklep online

 • Reply Iprpvv 6. januar 2024 at 10:31

  best prescription allergy pills top rated pill for itching allegra side effects

 • Reply ladybird 26. mars 2014 at 14:58

  Hei Bitte! Jeg likte videoen så godt selv, man trenger å få høre ting på flere måter innimellom 🙂 Du bør også sjekke ut resten av videoene hennes! Jeg har deiset overende flere ganger, og jeg smeller i bakken når jeg skal prøve å forflytte meg bakover. Lite grasiøst!

  Nå trener jeg faktisk bare på et Spenst senter. Skulle gjerne trent mer yoga, men har ikke tide akkurat nå. Det er mange gode instruktører her jeg bor, så jeg får teste de ut etterhvert! 🙂

 • Reply Anonym 25. mars 2014 at 07:55

  Kjempebra tips 🙂 – hun gir et annet fokus på å flytte tyngdepunktet.
  Er uansett redd for å tippe over og lande rett på "trynet" 🙂
  Hvor praktiserer du?
  Hilsen Bitte

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *