Pick Up and Jump Back

På mandager er det alltid en lang yogaøkt på meg, en fantastisk start på uken. Nå har vi jobbet litt ekstra med denne bevegelsen, og det trengs, for den er ganske tricky å få til. Med mye trening blir det litt om litt bedre for hver gang. Trykk deg inn på denne youtube-siden og få flere gjennomganger av ulike stillinger og utfordringer.

Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

2 kommentarer til “Pick Up and Jump Back”

 1. ladybird avatar

  Hei Bitte! Jeg likte videoen så godt selv, man trenger å få høre ting på flere måter innimellom 🙂 Du bør også sjekke ut resten av videoene hennes! Jeg har deiset overende flere ganger, og jeg smeller i bakken når jeg skal prøve å forflytte meg bakover. Lite grasiøst!

  Nå trener jeg faktisk bare på et Spenst senter. Skulle gjerne trent mer yoga, men har ikke tide akkurat nå. Det er mange gode instruktører her jeg bor, så jeg får teste de ut etterhvert! 🙂

 2. Anonym avatar
  Anonym

  Kjempebra tips 🙂 – hun gir et annet fokus på å flytte tyngdepunktet.
  Er uansett redd for å tippe over og lande rett på "trynet" 🙂
  Hvor praktiserer du?
  Hilsen Bitte

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *