Snekkerbuksa

Photos: Tuula,The Glitter Guide, Eat Sleep Denim, Norther Light, Pinterest
Jeg har lyst på en snekkerbukse jeg! Hvis jeg kjøper meg en så trenger jeg litt tips til hvordan jeg skal style den, lenge siden sist jeg hadde en snekkerbukse (men den var konge, en hvit/blå småstripet variant på nittitallet). Da er det genialt å surfe litt rundt på pinterest, der kan man lett slå hjel noen timer på jakt etter inspirasjon.


Publisert

i

,

av

Kommentarer

3 kommentarer til “Snekkerbuksa”

 1. ladybird avatar

  Anita: Snekkerbukse må vi se om vi fåt fatt i! 🙂 Vet dessverre ikke hvor toppen er fra, sjekk ut bloggen Tuula, der bilded er hentet!

  Anonym: Slikt er irriterende 🙂 Det er Jessica Stein fra bloggen Tuula 😉 Tror ikke typen min blir helt i ekstase hvis jeg kjøper snekkerbukse heller, vi får se hva de sier!

 2. Anonym avatar
  Anonym

  Åh, blir garantert ikke noe favoritt hos kjæresten, men tror jaggu at jeg må investere i en shorts-aktig til sommeren. 😀 Du husker ikke forresten navnet på hun på det øverste bildet? River meg i håret i frustrasjon over at jeg ikke kommer på navnet. :p

 3. Anita avatar
  Anita

  S en snekkerbukse på HM her om dagen, nå ble jeg sugen på å kjöpe den! Forelska meg i den toppen på örste bilde, du vet ikke tilfeldigvis hvor den er fra?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *