Net-a-Porter Reboot

Har du fått med deg The 7-Day Reboot på Net a Porter? Det er syv videoer, der man i hver video får noen treningstips og noen tips til hvordan man kan spise litt sunnere. Treningstipsene synes jeg var litt puslete, jeg liker å ta i skikkelig når jeg først trener, men mattipsene synes jeg var gode! Vel verdt en titt!
Du finner alle videoene her.

3 thoughts on “Net-a-Porter Reboot

 • Reply Kjwvbb 6. januar 2024 at 06:57

  best antihistamine decongestant combo prescription vs over the counter generic allergy pills

 • Reply ladybird 12. oktober 2014 at 08:13

  Hei anonym! Tusen takk for en veldig hyggelig kommentar, den setter jeg stor pris på! Og tro meg, jeg skjønner veldig godt hva du mener. Jeg har jo nå blogget i så mange år og fulgt fenomenet siden det kom til Norge. Og jeg kjenner meg godt igjen i det du skriver. De aller aller fleste bloggene blir mye kjedeligere med en gang de blir kommersielt styrt. Plutselig endrer bloggerne helt stil, mye av innholdet blir det samme siden bransjen i Norge er så liten at de produktene som pressebyråer og agenturer vil pushe, ender opp på "alle bloggene" samtidig. Jeg merker det kanskje ekstra godt, siden jeg får mye av den samme infoen, invitasjonene og tilbudene selv og jeg jobber i bransjen, så jeg ser også tydelig når et agentur har et samarbeid med en blogger. Og det er kjipt, og lite inspirerende. hvertfall i det øyeblikket de mister seg selv og sin egen greie.

  Jeg må innrømme at jeg synes det er litt vanskelig å finne gode norske blogger som jeg finner inspirerende nå, mye føles bare som kopier av hverandre. Men jeg har fortsatt veldig sansen for Camilla Pihl, jeg synes hun klarer å holde seg til sin egen identitet og er tro mot seg selv. Ellers liker jeg veldig godt bloggen til Nina Buzzi, hun får meg alltid til å tenke litt annerledes om min egen garderobe http://ninabuzzi.com/ Ellers har jeg et lite gilrcrush på Helene Hammer på instagram, hun har også en egen blogg http://helenehammer.no/
  Jeg liker også godt The Savvy, dama bak bloggen er glad i god design og lyxige ting, og jeg elsker estetikken hennes http://www.thesavvy.no/no/about Ellers har jeg begynt å følge http://www.thesmashanddash.com/ i det siste. Jeg liker egentlig blogger som ikke lar seg styre for mye av trender, men er tro mot sin egen stil, og blogger som er litt annerledes enn min stil, slik at jeg får litt nye ideer. Ellers må jeg innrømme at jeg leser mest utenlandsk blogger, og da gjerne de store, da jeg synes de store utenlandske bloggerne er mye mer inspirerende enn de største norske. En jeg har kommet over nå i det siste er: http://saniaclaus.damernasvarld.se/

  Jeg håper du liker noen av disse! Jeg følger også en del blogger som ikke er rene moteblogger, men enten i beautysegmentet eller treningssegmentet, da jeg lar meg inspirere av så mye.

  Men jeg vil også være åpen og ærlig med deg som jeg er med alle mine lesere, jeg kan også ta betalt for innlegg her på bloggen, men da opplyser jeg selvfølgelig om det, og det er viktig at det fortsatt er i min ånd, at det er produkter jeg kunne ha skrevet om uavhengig om jeg får betalt 🙂 Jeg kommer ikkee til å skrive om nye yoghurter og vaske midler 😉

  Nok en gang, tusen takk for en veldig hyggelig kommentar!

  God søndag!

 • Reply Anonym 11. oktober 2014 at 09:40

  Hei!
  Nettopp "funnet" bloggen din, og jeg liker den kjempegodt. Litt annerledes enn alle de andre, det liker jeg! Inspirerende 🙂
  Kan jeg få spørre hvilke andre blogger du liker? Siden dette var akkurat "my cup of tea" så tenkte jeg kanskje du hadde noen gode tips…?

  (Nå hadde jeg nesten "gitt opp" å lese blogger, når til og med Camilla Pihl sin blogg ikke er noe gøy lenger heller… med en gang de blir litt kjente og begynner å tjene penger, så blir det så mye salg av egne produkter/konkurranser etc og tips og rådene de gir mister all sin verdi…. synes jeg hvertfall da…et vanskelig dilemma for en blogger… skjønner jo at de vil tjene penger også..

  Bare så dumt for oss som elsker det autentiske, tipsene og rådene som ikke er farget av hvilke merker de tjener på etc… det var det som var det gode med bloggene, men nå forsvinner det også etterhvert. I magasinene, så blir en lei av at alle modeller og "kjente" personligheter anbefaler de produktene de har kontrakter med, det en vil ha er jo virkelig deres egne "personlige" råd, og det var det jeg elsket med bloggere når de poppet frem. Men nå er de fleste blitt akkurat som i magasinene..

  Sorry, det ble en lang kommentar dette her;-)
  Ville jo egentlig bare si at jeg likte bloggen din veldig godt! 🙂 God helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *