Krystallflasken – den vakreste drikkeflasken!

Annonse // PureYou.no Ambassadør
Vakrere vannflaske finnes knapt!

Jeg visste det med en gang jeg så den hos PureYou.no, en slik måtte jeg ha! For vakrere vannflaske tror jeg faktisk ikke jeg har sett.

Krystallflaske // Ladybirds Nest

Krystallflasken er laget i glass og stål, og den har et eget rom som er fylt opp med krystaller. Wellness versjonen, som er den jeg har, er fylt opp med ametyst, rosenkvarts og klar kvarts. Og den er så fin! Jeg får bare lyst til å drikke mer vann! Hva kveld fyller jeg den full med vann og gjerne noen urter, bær eller frukt. Så lar jeg den stå i kjøleskapet til neste morgen.

Krystallflaske // Ladybirds Nest

Og den er ikke bare vakker å se på. Den er også veldig god å drikke av! Vannet føles veldig friskt! Kanskje litt dårlig å sammenligne Coca Cola med vann, men jeg tror veldig mange kjenner glass-cola effekten. Litt det samme har man her. Vannet blir veldig friskt! Vannflasken skal øke alkaliniteten og oksygeneringen i vannet bare i løpet av ti minutter, og dermed gi vanlig springvann de samme type kvalitetene som kildevann.

Krystallflaske // Ladybirds Nest

Men det aller viktigste for meg er at den gjør det lettere å huske på å drikke vann. Når man alltid har fristende, friskt vann i kjøleskapet – så blir det så mye enklere å drikke masse vann!

Krystallflaske // Ladybirds Nest

Også skader det jo ikke at den har et veldig insta-vennlig utseende. Rett og slett vakker er den.

Krystallflaske // Ladybirds Nest

Photos: Ladybirds Nest

Flasken kommer i litt forskjellige varianter, med ulike krystaller, i forskjellige farger. Kanskje du finner en som passer deg enda bedre enn denne. Du finner VitaJuwel flaskene hos PureYou.no. Anbefaler deg også å sjekke ut bloggen til PureYou.no jentene, der du blant annet kan lese mer om disse flaskene.

3 thoughts on “Krystallflasken – den vakreste drikkeflasken!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *