Den søteste jordbærkjolen!

Annonse // Inneholder produktlenker
Kan dere ikke lage denne jordbærkjolen i min  størrelse?

Vesla har en kjole fra Lindex som jeg falt pladask for ved første øyekast. Blåstripete, med jordbærprint og en herlig nostalgisk fasong.

Den søteste jordbærkjolen

Den er så søt at jeg har lyst på en helt maken selv! For er du ikke enig, denne fasongen hadde vært like fin til voksen!? Jeg elsker kombinasjonen av de klassiske stripene og det søte broderiet av små jordbær.

Den søteste jordbærkjolen

Kjolen er fra Lindex, og det er ikke så lenge siden jeg hadde den med meg hjem, så du kan fortsatt finne den i butikk! Nå er det faktisk salg på den og! Du finner den her.

De søteste jordbærkjolen

Photos: ladybird

Lindex har forresten veldig mye annet fint nå, og jeg har faktisk en rabattkode til dere som følger meg! Nå kan du få 25% på alle ordinære varer til dame og barn, pluss badetøy og undertøy ved å bruke rabattkoden Holiday25. Koden varer ut juli.

Noen av mine favoritter hos Lindex nå er denne supersøte, røde blusen. Denne jeansen med høyt liv er kul, dette lange skjørtet er så fint,  og denne cardiganen her skal jeg sjekke ut selv! Jeg anbefaler også å sjekke ut denne dressen her som det nå er halv pris på, den er Miami Vice cool! Og når det kommer til kidsa så er jo denne blomstrete bomberjakken veldig kul! Og denne blusen er jo så søt. Og denne leggingsen er en favoritt, elsker når det er litt «andre» farger på barneklærne!

Husk å bruk Holiday25, så får du -25% på de ordinære varene også!

4 thoughts on “Den søteste jordbærkjolen!

 • Reply Williamzesee 20. april 2024 at 16:47

  india pharmacy https://indiaph24.store/# india online pharmacy
  indian pharmacy

 • Reply Floydbuh 20. april 2024 at 07:41

  mexican pharmaceuticals online: mexico pharmacy – п»їbest mexican online pharmacies

 • Reply Nanne 27. juni 2018 at 11:02

  Helt nydelig, jeg vil også ha en sånn 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *