Kayla Itsines – runde 2.0

Photos: ladybird
Det har nå gått et halvt år siden fødsel og jeg har noen måneder med trening bak meg. For å få litt mer system og fart på treningen bestemte jeg meg for en ny runde med Kayla Itsines sitt opplegg. Eller, delvis i hvertfall. Jeg følger hennes oppsett på antall økter og type økter, men det hender jeg bytter ut noen av hennes «resistence» økter med egne styrkeøkter med fokus på det jeg vil. Jeg har nå holdt på med dette noen uker og det føles utrolig godt å kjenne på en kropp som er sliten etter å ha blitt brukt til trening igjen. Musklene verker på den rette godvonde måten. Siden sist har Kayla Itsines kommet med en app, og den funker supert. Mobilen har man jo med seg overalt, så da vet man hele tiden hvordan man ligger ann i treningsopplegget. Jeg følger ikke matopplegget til Kayla, men lar meg inspirere av oppskriftene og tester ut en og annen nå og da.

For my international readers
It’s been six months since I gave birth and I have been able to do some exercising for some months. I felt like planing my workouts and ended up using Kayla Itsines Bikini Guide as a guideline. I’ll use her weekly set up with mix of different workouts, but I’ll skip some of her workouts and do a similar workout at the gym instead. Simply because I have my own routine that I prefer. Since the last time I did her 12 week program she have launched this app, and it is great. Such an easy way to keep track of the workouts. You even get her food schedule in the app, but I don’t follow her food plan – though I pick up some interesting recipes now and then. Check out her app here.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *